matatom#5
Az egyedüli dolog, ami még a Samsunghoz köt, az a Note készülékek ceruzája, és a jegyzetelés, rajzolás lehetősége. Nem is értem miért nem hoz ki több gyártó ilyen megoldást.
ntom#4
2 évig szenvedtem a saját romjukkal egy galaxy s3-ba zárva. Amikor 10(!) mp-ig le volt fagyva az egész ui a wifi bekapcs + chrome indítás után, legszívesebben falhoz vágtam volna az egészet. Benchmarkban hozta a papírformát, kb. ennyiből tudtam, hogy nem vágtak át a T-nél.
Miután lejárt a garancia, rápakoltam egy cyanogenmodot, és láss csodát! A felület reszponzív, és kb. 3 hetente kapom rá a frissítéseket.
A "samsung" névért (+ a csodás t-mobile csomagért, mint valutaváltó, tv műsor és tsai) nem fizetek még egyszer pluszban egy ötvenest, az biztos.
BrockSamson#3
Minden androidos eszkozomon elso dolgom egy custom launcher telepitese. Szoval csinalnak, amit akarnak...
CairoJack#2
Én örülnék neki, ha megszabadulnának a TW-tól, de rögtön felmerült bennem a kérdés, hogy vajon az új felületnek elég lesz-e 16 giga RAM! - Irónia off
Gabbbbbbbbbbbb#1
A vázlatokat elnézve csöbörből vödörbe :-). Nembaj, ha megoldja a Samsung, hogy ne legyen bugos a google now launcher Samsung telefonokon akkor belefér.