12
  • Bari06
    #12
    Én úgy kb a 2. évad végénél találtam rá. Gyorsan behoztam, a lemaradásomat (közben rá szoktattam a családot is, állandóan az ment a tévében :D), és mi után kijött magyarul úgy is megnéztem, sok hang fura volt, de nekem Hershel, meg Dale, hangja kifejezetten tetszett. Simán meglehet szokni.

    Így én nem tudok szavazni. :(
  • kisokka
    #11
    Kakinak tűnik. Megszokás kérdése és az, hogy ki melyik verzióval kezdte el nézni.
  • TomecK
    #10
    Szerintem nem fikáztuk walking dead-et, a szinkront fikáztuk, de az tényleg egy kaki.
  • sárkánylovag
    #9
    Én meg azt kívánom hogy a Walking Dead-től meg a Trónok harcától soha ne legyen rosszabb sorozat. Értem én hogy kritizáljátok de ez Amerika két legjobb sorozata.
    Akkor többi sorozatra milyen kritikusok lehettek ?:O)
    Az meg hogy Magyarországon nincs igazi sorozat kultúra, és dr csont, helyszinelők meg szulejmán és társai mennek, az elszomorít de sajna a rossz szinkronoknak is a következménye. Kis szinkronstúdiók "ócsón" megcsinálnak mindent.
    Meg kellene promotálni a sorozat szereplőit is. Mikor láttál a walking dead egyetlen egy szereplőjével is riportot magyar tévékben ?
  • zaki
    #8
    Jesszusom ezt a gany szinkront, te atyauristen :D
  • Psylocyber
    #7
    Fergeteges kiejtés, dö vókin ded! haha, mondjuk nem rosszabb, mint a sétáló halottak. vagy akkor már járóhalál:)
  • kisokka
    #6
    Szerintem jó volt a 3-4. évad, ha már addig nézted, mindenképpen adj esélyt a többire.
    Egy gond van ezekkel a sorozatokkal, hogy egy idő után monotonnak tűnhetnek. Az a baj, hogy minden évadnál egyre nagyobbat akarnak ütni, egyre meglepőbb fordulatokat akarnak belevinni, de ezek a fordulatok pár alkalom után már kiszámíthatóak lesznek. Pont abba fordul át egy sorozat, amit görcsösen el akarnának kerülni a készítők.
    A legjobban a Trónok Harcánál lehet ezt észrevenni, más örömének kárára inkább nem spoilerezném el miért, de itt a Walking-nál is volt nem egy ilyen eset(ettől függetlenül azért így is akadnak meghökkentő dolgok mindkét sorozatban és másokban is persze). Ez az 5. évados premier meg nem nagyon tartalmaz semmi fordulatot, sejthető volt mi miért történik. Az meglepőbb, hogy ezt így bespoilerezik, de akkor lehet más is lesz.

    Na majd meglátjuk, mindenképpen nézni fogom.
  • Piszkos  Fred
    #5
    Az író azt mondta, hogy a könyvet senki sem fejezheti be helyette, csak a sorozatban lehet megvalósítva. Bár ez már egy másik téma :)
    Lehet, hogy adok egy új esélyt ennek a The Walking Dead-nek, nálam a harmadik évad felénél behalt a dolog.
  • TomecK
    #4
    A trónok harca végét látni tuti fogjuk, mert az író leadta nagy nehezen sok hónapos unszolásra, egy lehetséges befejezés vázlatát a stúdiónak. Gyakorlatilag az alapján be lehet fejezni a sorozatot. Az más kérdés, hogy a könyvet ki fogja befejezni ha elpatkol az író.
  • int
    #3
    A trónok harcának végét még nem biztos hogy fogjuk olvasni látni :(, addíg még élnie kell az írónak hogy megírhassa....
  • Alexease
    #2
    En meg azt varom, hogy vege legyen az egesznek:)
    Erdekelne, de igy nem (igazabol TV-m sincs:P). Ha vege lesz, leszedem az egeszet, es napi 3-4 reszt megnezve, nehany het alatt vegig daralom az egeszet;D Nincs TV-sorozat kulturam, labrazast kapnek tole, hogy evekig, heti 1-1 reszt bamuljak fix idopontokban, ugy hogy szandekosan szivatnak a befejezesekkel, hogy biztos megnezzem a kovetkezo reszt/evadot:P

    Meg a Tronok harca (vagy mi:P) a masik ami erdekelne, de meg az is aktiv:/
  • kisokka
    #1
    Nem is tudtam, hogy van magyar szinkron. Pár évaddal ezelőtt még arról volt szó, hogy nem is lesz soha. Szerintem nem kicsit késtek el ezzel. Akik 2010. környékétől nézik a sorozatot, azok már nem fogják szinkronosan nézni.