Laborban növesztenek új hímtagokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha 17 centised lenne, meg sem fordulna a fejedben egy csere. :-D
A Mars-projektek ugyanígy csak porhintések. A "hamarosan" nem biztos, hogy a mi életünkben lesz...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Gondolom, pont azért kezdték nyúlon, mert az egyszerűbb felépítésű...
2003-ban még nem a nyúlon volt a laborban növesztett hímtag, akkor még ott tartott, mint most a humán hímtag. 2008-ra sikerült a laborban növesztett nyúlhímtagot nyúlra transzplantálni úgy, hogy működött is.
Halad ez. Lassan, de biztosan.
A marsutazás meg gondolom azért nem halad, mert senkinek sem érdeke. Pl. egy önfenntartó marsbázist egyszerűbb lenne a Holdon tesztelni, az közelebb van, de még erről sem volt szó. Sőt, bázis tervekről sem hallottam még. Mondjuk nem is kerestem.
Eljutni "hamarosan" el fogunk tudni, a SpaceX már rajta van az ügyön.
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2014.10.10. 23:11:04
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Utoljára szerkesztette: Szefmester, 2014.10.10. 20:00:46
@ Sir Quno Jedi #6 Itt most az asszonyra gondoltam. :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként annak is lett egy jó sztorija aki az ilyen pénisz hajlító, csapkodó géppel dolgozik :D
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Na, f@szt már tudnának neki növeszteni. <#idiota>#idiota>
Hajrá tudomány! (:
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs