11
-
Zenszkij #11 Köszönjük Emese. Nézzél tvájlájtot, az való neked, meg expendebölz. -
#10 A cikk nehezen értelmezhető. Hogy lehet remake az, amit egy más forgatókönyvből forgattak, miközben az "eredeti" egy adaptáció. Meg eleve egy könyvadaptációnál az előző filmet újra forgatni értelmetlen, ha meg nem az lesz, akkor nem remake, hanem újabb adaptáció. Ugyanakkor könyvet feldolgozni egy átalakított, eredetileg nem annak szánt forgatókönyvvel nem lehet. Szóval mi is lesz ez? -
SirBubu #9 ez a film tényleg sikeres volt? ki nem állhattam.
másodszorra alig bírtam megnézni, és többé nem is vagyok rá kíváncsi -
KRTuning #8 A Hobbit könyvhossz-filmhossz megvan? Biztos valahogy úgy. De ez a rebootosdi undorító. -
thegodhimself #7 "amerikába jöttem" megvan? akó' meg ne irogass hülyeséget. egy tehetségtelen ripacs és ennyi. -
bmw #6 ujra egy fos..... Smithel is az volt... -
#5 Nem szívesen != Nem. -
Ender Wiggin #4 De a Bays Boys 2-höz meg a Men In Black 2-3-hoz igen? -
DontKillMe #3 Szmissznek legalább van tartása és nem adja a nevét ilyen folytatásos szarokhoz. -
Ender Wiggin #2 Három film egy alig 100 oldalas novellából... Gratula. Nem mondhatnám, hogy remegve várom, hogy a dilettáns írók mit fognak kicsavarni az eredetileg vámpíros történetből (amiben a főhös fehér, átlagember és végül nem a "szörnyekkel" való konfrontáció miatt hal meg...). -
xido #1 Nem szivesen..cöcö..Bad boys..men in black? :)))