6
-
#6 Stream-hez állandó net kell. Most pl. fogtam magam és letöltöttem a Person of Interest első évadját, rátettem pendrive-ra amit a tabletemhez csatlakoztathatok. Innentől kezdve akkor nézem meg amikor akarom és ott ahol akarom, teljesen mindegy ha közben 80-szor szakad meg az internet vagy éppen a wifi jel ha kényelmesen az ágyamban fekve szeretném nézni. Nem rossz dolog a netflix de szerintem több megkötéssel jár arról nem is beszélve, hogy akkor milyen módon lehet rajta nézni a filmeket vagy sorozotakot. Pl. én ragaszkodom a felirathoz és az eredeti nyelvhez. -
kalapos01 #5 Már nem azért, de nem sokkal egyszerűbb ráklikkelni valamire, mint letölteni? Sokkal egyszerűbbek is vannak. Olcsóbbak nem biztos. -
TokraFan #4 Nyilván nem az... -
#3 Torrentezésnél kényelmesebb dolog nincs. Az, hogy legális-e egy másik téma. -
Merwenus #2 "2-3 éven belül itthon is előfizethetünk a havi szolgáltatásra"
Addig marad a NAS+Torrent+XBMC kombó ... nonsense, hogy fizetne az ember valamiért, de nem teheti meg, mert nincs hova tömni a pénzét, és kénytelen torrentezni... -
KRTuning #1 A jelenlegi szánalmas tartalom és szolgáltatás mellett megkockáztatnám hogy egész kábelcsatorna szolgáltatóra is fenyegetést jelent... és még a végén be is tiltják.