Siker az Asylum zombis tévésorozata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazz az emberi agy meg a belek kezdenek eloszor lebomlani.
Mi faszt varsz egy zombitol, hogy komplex evekre elore mutato haditervet keszit?
Iq huszar 😄
Mi faszt varsz egy zombitol, hogy komplex evekre elore mutato haditervet keszit?
Iq huszar 😄
Cápás sorozat nem lesz?
😉
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem érted a hype-ot, de nézed. Akkor pont te vagy annak a megtestesítője a hype-nak, te igazolod a létezését.
"de komolyan milyen amőba szintű zombik vannak abban a sorozatban még egy mocsárból se tudnak kimászni... "
Arra célzol, hogy a valóságban a zombi ki tud mászni?
"de komolyan milyen amőba szintű zombik vannak abban a sorozatban még egy mocsárból se tudnak kimászni... "
Arra célzol, hogy a valóságban a zombi ki tud mászni?
én személyszerint nem értem a hype-ot a walking dead körül. kifejezetten gyenge sorozat, sok rinyálással. lehet, hogy a népnek elég ha pár zombi van benne és az már garantálja a sikert... de komolyan milyen amőba szintű zombik vannak abban a sorozatban még egy mocsárból se tudnak kimászni...
haha, a barátok köztöt _naponta_ többen nézik 😄
Én láttam. Asylumhoz képest egész jó volt. Még itt-ott egy-két ismertebb arcot is fel lehetett fedezni.
Meglepő, de kellemesen csalódtam. Nem egy nagy durranás, de azon belül szép próbálkozás.
Meglepő, de kellemesen csalódtam. Nem egy nagy durranás, de azon belül szép próbálkozás.
4,9 -es IMDB pontszámmal egy sorozat pontosan egyenlő a WC-be ürítendő béltartalommal.