10
  • Zombee
    Lemaradtam. Űrsétára miben járnak? Ahhoz képest ez még nem is vastag, kb. mint egy síoverall. De védőruhák is vannak ilyenek a Földön, nem extrém vastagság ez.
  • gothmog
    Na, mennyi az esély, hogy Nolan normális befejezést csinál a sztorinak?

A csillagközi utazáshoz elég az erőforrás (tán még az áttelepüléshez is), de a kajáért háborúzni kell. Ahha. Világos.
  • Banderas1990
    Erre én is kíváncsi lennék. Egyébként nem hiszem, hogy az egész emberiséget áttelepítenék, inkább annyit, ami elég egy új társadalom létrehozásához egy idegen bolygón.
  • Zenszkij
    ritka nagy hozzáértő kontár vagy te
  • NEXUS6
    Kíváncsi vagyok, hogy mi a franc az a krízis, ami miatt új bolygót kell keresni!?

Mondjuk totális eljegesedés, vagy mi? Több milliárd embert viszont akkor sem lehet kitelepíteni. Kisebb energiát követel valami zárt, földalatti ökoszisztéma megteremtése a Földön.
  • Ender Wiggin #4
    A pufi ruha kb. az egyetlen, amint science ebben a szarban, a többi csak fiction...
  • NEXUS6
    Persze a cangásoknak, de az űrben még 1-2 évtizedig valszeg ilyenekben fognak flangálni és nem cicanaciban! ;)
  • RAZOR27
    Az átlag embert ez nem érdekli. Könnyebb így elfogadni. Mindenkinek pufók ruha jut eszébe az űrhajós szóról. Legalábbis a többségnek biztosan.
    Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2014.09.20. 19:32:04
  • Whysper
    Egyszerűen nem értem hogy manapság már készülnek nanoszálas ruhák ... akkro ezekben az űr filmekben mért kell ilyen ódivatú ruhákban rohangálni?