10
-
#10 Lemaradtam. Űrsétára miben járnak? Ahhoz képest ez még nem is vastag, kb. mint egy síoverall. De védőruhák is vannak ilyenek a Földön, nem extrém vastagság ez. -
#8 Na, mennyi az esély, hogy Nolan normális befejezést csinál a sztorinak?
A csillagközi utazáshoz elég az erőforrás (tán még az áttelepüléshez is), de a kajáért háborúzni kell. Ahha. Világos. -
Banderas1990 #7 Erre én is kíváncsi lennék. Egyébként nem hiszem, hogy az egész emberiséget áttelepítenék, inkább annyit, ami elég egy új társadalom létrehozásához egy idegen bolygón. -
Zenszkij #6 ritka nagy hozzáértő kontár vagy te -
#5 Kíváncsi vagyok, hogy mi a franc az a krízis, ami miatt új bolygót kell keresni!?
Mondjuk totális eljegesedés, vagy mi? Több milliárd embert viszont akkor sem lehet kitelepíteni. Kisebb energiát követel valami zárt, földalatti ökoszisztéma megteremtése a Földön. -
Ender Wiggin #4 A pufi ruha kb. az egyetlen, amint science ebben a szarban, a többi csak fiction... -
#3 Persze a cangásoknak, de az űrben még 1-2 évtizedig valszeg ilyenekben fognak flangálni és nem cicanaciban! ;) -
#2 Az átlag embert ez nem érdekli. Könnyebb így elfogadni. Mindenkinek pufók ruha jut eszébe az űrhajós szóról. Legalábbis a többségnek biztosan.
Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2014.09.20. 19:32:04 -
Whysper #1 Egyszerűen nem értem hogy manapság már készülnek nanoszálas ruhák ... akkro ezekben az űr filmekben mért kell ilyen ódivatú ruhákban rohangálni?