Brutális plakát érkezett A hobbit 3-hoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a Hobbit egy kiválo mozi!Csak tudni kell értékelni!A gyürük ura az egy más világ!
Nekem jobban tetszik a hobbit , mint a gyürük ura!De ez az én privát véleményem!
Jani Hun
a Ryan közlegény mgmentése is egy külön stilus és szép film a maga nemében, viszont szerintem azért nincs akkora sikere a hobbitnak, mivel a gyürük ura hosszu vontatott kinkeserves, érzelmes(nem sirósra gondolok) légkörébe vagyunk beleszokva hogyha meghaljuk a hobbit szót. A gyürük urának volt egy hangulata, beszippantott és mindenki érezte a terhet ami majdnem minden szereplön rajta volt. És ehez jön a hobbit, amit nagyon lehetne élvezni, hogyha nemtudnák h vna köze a gyürük urához, mivel vicces, szépen kivitelezett, viszonylag hosszu, történetileg tökéletesen ottvan, viszont amint meghaljuk a cimet, ugyan azt a komor filmet várjuk egyhe humorral, és érzelmekkel mint a gyürük ura, mig a hobbit inkább család barátabb, szinesebb azokkal a gyerekes orkokkal. Ja igen látta valaki Legolast? kiszaladt a könyvemböl vagy nem is volt benne? khm...

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

BaliBoy
Parancsolj:

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Érdekes. Én pont fordítva gondolom, azok után, amit a Hobbittal tett. A Gyűrűk Ura hatalmas teljesítmény volt a részéről, ezt nem vitatom, de a Hobbit...
Annyira nem tetszettek, de tényleg ANNYIRA, hogy mostanában azon gondolkoztam, hogy újranézem őket, csakhogy adjak nekik még egy esélyt. Anno ugyanezt tettem a Ryan közlegény megmentésével is! Kövezzetek meg érte (mások már megtették, tudom sokan szeretik) de szerintem az a film pocsék...
Rita79
Azért P. Jacksonnak sikerült egy csilivili tündérmanós mesekönyvből egy igencsak keményvonalas dark fantasyt kovácsolnia.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

BaliBoy
Szerintem ne nézd meg! Jobb lesz mindenkinek ha nem teszed!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Zombee
Ez a plakát nem jó.

barret
Egyik részét sem láttam,majd talán egyben megnézem.
A könyvhöz képest úgy is megnyirbálják...Nem lesz benne új.

Bérbe vehet? reklámfelület...

ha Gandalf-ot megint a sasok szabadítják ki, akkor megeszem a jegyem a moziban..
Ha a brutális a méretére értendő, akkor igen... Szerintem ennek a filmnek nincs szüksége egy ilyen jellegtelen, all-in one cuccra. 5 darabba vágva sokkal értékesebb lenne...

Szerintem nem kell fanyalogni, a második rész jobb volt mint az első. és bármelyik rész sokkal jobb, mint a moziban vetített többi szemét 99%-a...
Molnibalage
KB. Csak azért fogom megézni a 3. rész, mert a többiek el fognak rángatni. Sajnos még arra sem tudtam rávenni őket, hogy ne a szinkronos fost nézzük meg...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Narxis
<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez előző két gyenge rész után szükség is lesz a jó plakátra!