Sikeres az új iPhone-páros
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://mobilarena.hu/hir/meghajlik_a_zsebben_az_iphone_6_plus.html
(A Galaxy Note 3 is tesztelve lett... ez nem hajlik semennyit sem)
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Mi ebben a jó?
Elindítottam egy számot és nem lehetett "beletekerni". Erre már a szalagos magnók is képesek voltak. :)
往前看同志
Utoljára szerkesztette: tomboy013, 2014.09.20. 00:46:25
Nyilvan az hszek torlese sem megoldas, de hallottunk mar olyan kijelentest is, hogy "fogd a keszuleket maskepp, ha rossz a terero".... szoval mas cegek problemakezelese sem minden esetben peldas...:)
És igen én technikai ember vagyok, viszont a telefonomat nem szeretem bütykölni, mert én abban a korszakban nőttem fel, mikor megvettem a Nokiát és ment. Így gondolom jogosan várom el, hogy más telóknál is ilyen legyen.
Szóval Iphone csak számomra a telefon. Nem azért, mert divatos, hanem mert használható :D
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
1. A SIM foglalattal nem volt gondom, igaz nem hasznaltam tul sokat, SIM be es kb ki sem lesz veve a kov. telefonomig :) Nyilvan ha cserelgetem naponta, elobb-utobb kikopik, de szerintem ez mas telefonnal is igy van...
2. A kepminoseg sztm szuper, idaig aki meglatta, csak annyit mondott, h "huhaa!!". Mar eleve felfoliazva kertem, szoval a karcoktol annyira nem felek, nem szandekszom egy percig sem folia nelkul hasznalni.
3. az usb portal nem volt gondom, veszi a toltest, meg lehet rajta adatot masolni. Ennyi nekem eleg is :)
4. nem volt sem tulmelegedes, sem baj a tarcsazoval, vagy a kontaktokkal, a kapcsolatot sem dobja el soha (wifi, 3G)...
Jegyzem meg, az itt felsorolt szoftveres hibak valami "fura veletlen" folytan egybe esnek a MIUI V6 bug listajaval... (A V6 a keszulo uj verzioju ROM a MI3-ra es az egyeb Xiaomi telefonokra. Erosen beta allapotu, meg nincs belole stabil kiadas)
Akkor neked szerencsed van, mivel sokan megbantak:
(Forras)Apparently, apart from suffering from severe manufacturing defects such as the SIM tray not working properly, exceptionally low screen quality for a smartphone which is supposed to have Gorilla Glass 3, troubles with the microUSB port, and unusually high overheating issues, the phone is also suffering from some serious software bugs, such as contacts mysteriously not showing up when accessed through the dialer app, and several other complaints of unstable software and random WiFi/cellular signal drops.
Az ara a toredeke egy iphone6-nak es tudja azt, sot tobbet mint az apple cucc. Mindezt fagyas es roccenes nelkul (hala az optimalizalasnak).
Nyilvan a MIUI is a Xiaomi eszkozokon megy ennyire gordulekenyen es problemamentesen (persze a tobbin sem rossz :) ), itt latszik az Android nagy hibaja, a szamtalan hardverparameter. Ha beszukited ezt es csak 2-3 telefonra (hardverosszetetelre) koncentralsz, csodak csodaja, a droid is megtaltosodik! :)
Az a baj, hogy egy atlagembert ez sem erdekli. Neki az kell, hogy mukodjon a navigacio, a kommunikacio, a social media, stb... Az, hogy ez mitol vagy hogyan mukodik, azt nem tudja, ezzel kar is zaklatni - egyebkent ezert sem sikeresek azok a hirdetesek, amiben ujabb gigahertzeket, megabyte-okat meg magokat hirdetnek es ezert csinalta jol az Apple, hogy azt mondta, hogy ez a telefon Retina felbontasu, ezert nem latszanak rajta a pixeleket, nem pedig azt, hogy ez 640x960px es ez becsszora sok :)
Szóval ha a vevő megérti, hogy ez is csak egy számítógép, akkor azt is meg fogja érteni, hogy lehet akár hw hibája is a gépnek, nem feltétlen a software a hibás. De akár mind a kettő is előállhat.
Aztán váltottam Iphone 4-re, azóta volt 4s és most 5s. Nincs az a pénz, amiért visszamennék droidra :D
Volt WP a családban, előtte ott is android volt. Ott teljesen jól bevállt. Azóta ott is iphone van. Azóta pedig még boldogabb a tulajdonos.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
A kettő között van ennyi különbség az tuti...
;)
往前看同志
Az Apple-re viszont abszolút igaz.