Januárban érkezik a Grand Theft Auto 5 PC-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Utoljára szerkesztette: Duke Nukemrész2, 2014.09.17. 08:41:09
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tehát kb. 2300Ft-ért ezt kaptam, azóta is volt akcióban. Semmi trükközés, semmi kupon, közönséges leárazás, Magyarországról megvéve.
Grand Theft Auto
Grand Theft Auto 2
Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City
Amúgy az, hogy valamin fut a GTA4, nem jelenti azt feltétlenül, hogy sima portolásnál az 5. rész is futna, a gépigénye meg egészen biztos, hogy a Max Payne 3 fölött lesz, senkinek ne legyenek illúziói.
itt már van valami, de ez nem a GTA V hiatalos oldala, gondolom csak tippelnek
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
#2: jobban jársz, ha veszel egy xbox-ot. Többet kéne költeni a gépedre, hogy érdemben fusson rajta a játék.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Most nem rendelem elő, akkor megfogadtam, soha többet.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2014.09.13. 11:47:48
Szerintem lassan neki ugorhatsz a fejlesztésnek. Vannak még jó játékok a GTA V-ön kívül.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |