3
  • Zombee
    #3
    A 3. részben 31 órám van, és igazából a sztori alig haladt, mert csak céltalanul autóztam fel-alá. És szereztem egy tankot, meg egy harci helikoptert, amikkel még jobban lehet ökörködni. Bundle-ban vettem, sokba se került, bőven behozta az árát.
    GTA sorozatnak is ez az erőssége, a 4. részben 53 óránál tartok, és a sztori ott is lassan halad, mert mindig elmászkálok az utcán lövöldözni, meg kocsival törni-zúzni.

    Nagyobb baj, hogy a 13 éves generáció olyan szavakat használ, mint gama, ami nincs is. Gamma van, de az mást jelent.
  • Józsibácsi
    #2
    Pont ezért ócska az egész sorozat, mert hiába a GTA stílus, hiába a szép grafika, hiába van néhány jó poén, sajnos túl idétlen, debilség az egész... 13 éves korig talán még megfelel... 12 alatt meg még ugyebár még nem szabad, tehát igen szűk a cél korcsoport így... :D
    Kb Mint a Duke Nukem vagy a Painkiller (csak azoknál legalább annyi mentség van , hogy ősrégi az előző részük, amit ugyebár folytatnak, s akkor még az idétlenséget, összetettséggel, ötletességgel, látvánnyal, egyediséggel és hiánypótlással kompenzálták, továbbá nem volt ilyen game dömping mint akkor)... a retardált idétlenkedés miatt elveszik a játékélményből teljesen az immerzív harci fílinget, ami azért lássuk be egy harcról szóló gamában - és ugyebár a Saint Row saga is az volna - eléggé érdekes, hogy a lényeget degradálják és neutralizálják.
  • Zombee
    #1
    Hát ez nem túl komoly beszámoló egy valós tesztből, ezért nem lenne szabad ingyen példányokat osztani.