Kiszivárgott a Bosszúállók 2 plakátja és az új rosszfiú első fotója

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Ha nagyon pontosak akarunk lenni Vizió elsőnek gonosz volt. Utána javult meg miután harcolt a srácokkal. A Skarlátboszorkány pedig a felesége lett.. 😊 De szerintem is pozitív hős és nagy butaság rossz fiúnak beállítani.
Zombee
Mert
1. egy fasz.
2. direkt akar a plakát közepén lenni, tehát egy fasz.
3. direkt kitakarja, hogy csak ő tudja, ki van ott, tehát egy fasz.

Kár hogy valakit kitakar a ázsiai... Minek állt be középre ?
Jani Hun
Amugy igen, énis ugytudtam róla hogy amerika kapitány edzette nem? msot mér lenne gonosz?😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Zombee
Az Age of Ultron rosszfiúja nem.... Ultron lesz? 😊 Valami sg.hu nevű helyen is olvastam erről.

A cikk írója tökéletesen bizonyította hozzá nem értését, Vízió ugyanis nem rosszfiú, hanem a Bosszúállók tagja. Gratulálok.
Ilyen fejjel...mondod te..feltételezem,remélem jól,hogy azt hitted a pózoló csávó is a film része és rá gondoltál 😊
Téged?
Sir Quno Jedi
Vízió, a képregényekben legalábbis, igen jóféle karakter. Nomeg nem gyenge a power-je sem. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ilyen fejjel valami Bugyibuci nevű karaktert kéne játszania...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams