Expendables - A feláldozhatók 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.09.11. 22:31:24
shaken, not stirred
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
shaken, not stirred
A cikkíró leírta a véleményét én nehezteltem kicsit rá és leírtam én is az enyémet, nem kell itt hősködni és azonnal védeni a másikat de ha rokon , akkor megértelek 😄 Szép napot!
Griphons "jó volt, ennyi 😄 "
A cikkiró meg még a nevét sem meri felvállalni.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.11. 11:18:00
Eleve nem kell sokat elvárni a filmtől. Nekem mondjuk a II. rész volt a kedvenc, az első amolyan "elmegy" két sörrel, a harmadik meg popcorn film lett. De ettől függetlenül élveztem őket.
Ki mennyit tett le az asztalra... nha ezen szakadtam 😊
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
One Vision. One Purpose.
Nem a világ legjobb filmje az EXIII, de a maga nemében teljesen vállalható alkotás, én remekül szórakoztam rajta. Legalább nem egy újabb képregényfilm, amit kötelező hype-olni.
Másik: Mondj EGY olyan filmet, ahol Arnold NEM karakterszínész!
Ergo: sg.h-n filmkritikát olvasni olyan, mint a vasúti restiben 5 csillagos ebédet elvárni 😊
Az nagy tény, hogy a 13-as karika rányomta a bélyegét a filmre (vért egy cseppet se keressünk, se patronban se CGIben!), és a kalózverzió nagyon gyorsan kijött. Ettől függetlenül a film eladható popcornmozi. Sajnos a fent említett dolgok miatt messze elmaradt az előző két résztől, de még mindig az egyik legnézhetőbb film a mozikban.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Ami nekem tetszett itt, az (sajnos nem túl sok):
(spoiler nélkül) Ami Caesarral történt. Kellőképpen feszültre sikeredett.
Banderas karaktere. Ráfért a csapatra egy új rodeóbohóc, mert Lundgren és Statham jóval kevésbé felelnek meg mint eddig.
shaken, not stirred
Az biztos, hogy cikk íráshoz nem kell tudomány, kritizálni mindent lehet de tenni ezt a legkönnyebb. Fikázni mindent mint az állat, mert ebben a korban ez a menő, erre neveltek, ezt tanultátok, nektek akik a cikket írják kis hatalmatokat ( ami a békase gge allat van ) felhasználva formáltok véleményt. Akikről a cikket írtad nem keveset tettek le az asztalra, valószínű ennyit te sohasem fogsz. Respect a színészeknek és örülök, hogy elkészítették ezeket a részeket, nekem minden része vidám perceket okozott, mert én az eredeti terminator-on nevelkedtem ( nem egy remake förmedvényen fogok ) a rambon, conan és társain. Neked ajánlom csingling és barátait. Bocs de ha vélemény akkor ez van.
A cikkírónak azért elmondanám, hogy a nézettséget erősen befolyásolta, hogy kikerült a screen kalózverza.
Bár biztosan tud róla, gondolom tájékozott a témában, ha már kritikus 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szokás lett itt is- és egyre terjed- , hogy nem írják alá a cikknek gyakran elmeroggyant szerzőjét, aki olyanról ír, amiről nem kellene, vagy mert elfogult, vagy 10 perc után véleményt alkot és/vagy bemásol mások által már leírt véleményt.
a játékoknál itt is egyre gyakoribb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
inkább nézzed a Amerika Kapitányt!
Öregember nem vénember!
Igenis van létjogosultsága ezeknek a színészeknek, én is ezt csinálnám a helyükben!!!
amúgy ki nem szarja a le a véleményed!
Nem hogy rossz, elmult evekben nem is lattam hasonlot......
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Arnold játékán egyre jobban látszik hogy csak mint karakterszínész volt meggyőző, de már nem hihető amit csinál, pontosan érzed hogy amint elveszik az arcát, kaszkadőr váltja fel.
Ez bizony már a B oldal...
azt meg ne tudom eldönteni, hogy akkor most jó, hogy MMA-s csajokat szuszakolnak filmszerepekbe, vagy még is csak jobb, ha színészkedni tudó, de bénán mozgó nőkkel teszik ugyanezt. a szereposztó ember szemszögéből persze pont a szuszakolás a lényeg...:-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams