31
  • KaOz
    #31
    Ehhez mérten írtam, az hogy neked nem tetszik egy másik dolog...
  • endrev
    #30
    Viktor, neked valami nem kóser odabent (szerintem előítélettel álltál neki nézni, ami újságíróhoz nem illik). Nagyon rendben volt a film, tele poénokkal, klisémentes bonyodalmakkal. Az egész MoziÉjszaka (Corvin) összes filmje közül (kivéve a Galaxis őrzőit) ez volt a díjnyertes. Még Majmok bolygója is nevetséges volt az emberi/állati hülyeségre épülő dramaturgiája miatt.
  • sirpalee
    #29
    Akkor irj ehhez merten kommenteket, vagy ne csodalkozz, ha gyereknek neznek. ;)
    Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.09.11. 22:31:24
  • Frank99
    #28
    itt a lényeg. Oszt jónapot!
  • KaOz
    #27
    Már néhány éve fel vagyok ;)
  • sirpalee
    #26
    Nem a masikat vedtem, csak teged kritizaltalak. Fel kene noni. ;)
  • KaOz
    #25
    Na megjelentek a vérpistik, házi kész???
    A cikkíró leírta a véleményét én nehezteltem kicsit rá és leírtam én is az enyémet, nem kell itt hősködni és azonnal védeni a másikat de ha rokon , akkor megértelek :D Szép napot!

    Griphons "jó volt, ennyi :D "
  • Luciferkee
    #24
    Nyugodtan nézzétek meg, nagyon jó film lett.

    A cikkiró meg még a nevét sem meri felvállalni.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.11. 11:18:00
  • loky
    #23
    Winnie kritikáit én sem nagyon szeretem, sem itt sem a junkin. Valahogy mindig az az érzésem hogy nincs is saját véleménye. De attól mindig rendíthetetlenül elolvasom, majd komótosan vállat rándítok, s mosolygok mellé egyet :) (természetesen kivétel erősíti a szabályt)

    Eleve nem kell sokat elvárni a filmtől. Nekem mondjuk a II. rész volt a kedvenc, az első amolyan "elmegy" két sörrel, a harmadik meg popcorn film lett. De ettől függetlenül élveztem őket.

    Ki mennyit tett le az asztalra... nha ezen szakadtam :)
  • PhantomAss
    #22
    Junior :D
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.09.11. 11:13:11
  • a_n_d_r_e_w
    #21
    Oszinten nem tudom mit esztek ezeken a filmeken. En is a 80-as 90-es evek VHS akciofilmjein nottem fel, es pont azert mondom ez minden csak nem nosztalgia. Az elso resz szimplan rossz volt, nagy igeretek aztan mindossze par perces cameok, a masodik viszont egy minosithetetlen szemet. Egymas szajaba eroltetett gyenge beszolasok, bargyu humor, de legalabb nem is probalta magat komolyan venni a film. Es epp ez volt vele a legnagyobb baj, hiszen verbeli akciot igertek, nem egy parodiat.
  • Regggie
    #20
    Mit is lehet várni egy olyan szerzőtől, aki a Transzformersz filmeket isteníti..egyetértek az előttem szólóval, az SG így csak lejáratja magát. De ha ez senkit nem zavar, akkor csak így tovább!
    Nem a világ legjobb filmje az EXIII, de a maga nemében teljesen vállalható alkotás, én remekül szórakoztam rajta. Legalább nem egy újabb képregényfilm, amit kötelező hype-olni.
  • Katalizátor
    #19
    Te most komolyan! Mikor volt hihető az, amit Arnold csinált a "színészi játékával"???
    Másik: Mondj EGY olyan filmet, ahol Arnold NEM karakterszínész!
  • Griphons
    #18
    A cikket Szekeres Viktor írta (Winnie néven is pörög itt-ott), mint mindig az SG-n. A stílusa összetéveszthetetlen. A kritikái pedig többnyire abban kimerülnek, hogy megnézi mit írtak a profik a rottentomatoes-on, meg még pár nagyobb oldalon, rátesz két lapáttal, és véresszájjal behörögi.
    Ergo: sg.h-n filmkritikát olvasni olyan, mint a vasúti restiben 5 csillagos ebédet elvárni :)

    Az nagy tény, hogy a 13-as karika rányomta a bélyegét a filmre (vért egy cseppet se keressünk, se patronban se CGIben!), és a kalózverzió nagyon gyorsan kijött. Ettől függetlenül a film eladható popcornmozi. Sajnos a fent említett dolgok miatt messze elmaradt az előző két résztől, de még mindig az egyik legnézhetőbb film a mozikban.
  • god25
    #17
    Semmi gond az íróval. Ő egy kritikus, aki leírta a véleményét. Nézd meg és írd le te is a véleményed. Ennyi.
  • zetortraktor
    #16
    Én is az ilyen kommenteken röhögök. Egy dolog, hogy mit írnak a cikkben és, hogy milyen a film, de az frenetikus, hogy többen ilyen dedós, kábé 10-14 évesek szintján írt kommentekben érdeklődnek más életkora iránt. Fent egy bővebb lére eresztett vélemény olvasható, némi indoklással. A kommentekben meg fröcsögés, szarozás és életkorozás, miközben a többség arra sem képes, hogy megfogalmazza a véleményét a filmről. Ránézésre is könnyű megállapítani, hogy ki az intelligensebb. Az intelligenciához valóban kell egy bizonyos életkor.
  • hgaben90
    #15
    Érdekes. Egyetértek az íróval abban, hogy nem jól sült el, de egy csomó dologban ezen kívül nem. A finálé egy kaotikus rémálom volt (a tech csávó komolyan végig a liftaknában szerencsétlenkedett, miközben körülötte mindenki mindenkire lőtt, vagy csak hallucináltam?). Az első rész is inkább elmegy, mint hogy tényleg jó legyen, de szerintem a második kimondottan szórakoztató lett. Van Damme pl köröket vert Gibsonra. De a beszólások és az akció/párbeszéd arány is jobbak voltak.

    Ami nekem tetszett itt, az (sajnos nem túl sok):
    (spoiler nélkül) Ami Caesarral történt. Kellőképpen feszültre sikeredett.
    Banderas karaktere. Ráfért a csapatra egy új rodeóbohóc, mert Lundgren és Statham jóval kevésbé felelnek meg mint eddig.
  • sirpalee
    #14
    Gratulalok, szepen leirtad magad. Kritizalod a cikkiro erettseget, erre te azt hozod fel, hogy az nem tett le annyit az asztalra mint a szineszek? Hany eves vagy kolyok?
  • Frank99
    #13
    nyehehe...
  • KaOz
    #12
    Engem is érdekelne a cikket író életkora. Fel vagyok háborodva.
    Az biztos, hogy cikk íráshoz nem kell tudomány, kritizálni mindent lehet de tenni ezt a legkönnyebb. Fikázni mindent mint az állat, mert ebben a korban ez a menő, erre neveltek, ezt tanultátok, nektek akik a cikket írják kis hatalmatokat ( ami a békase gge allat van ) felhasználva formáltok véleményt. Akikről a cikket írtad nem keveset tettek le az asztalra, valószínű ennyit te sohasem fogsz. Respect a színészeknek és örülök, hogy elkészítették ezeket a részeket, nekem minden része vidám perceket okozott, mert én az eredeti terminator-on nevelkedtem ( nem egy remake förmedvényen fogok ) a rambon, conan és társain. Neked ajánlom csingling és barátait. Bocs de ha vélemény akkor ez van.
  • lac coo
    #11
    Hát minek van köze, a ful CGI vackoknak, szerintem igen is a régi rémbós akciófilmekre emlékeztet :)))

    A cikkírónak azért elmondanám, hogy a nézettséget erősen befolyásolta, hogy kikerült a screen kalózverza.
    Bár biztosan tud róla, gondolom tájékozott a témában, ha már kritikus :)))
  • Frank99
    #10
    hehe.
    Szokás lett itt is- és egyre terjed- , hogy nem írják alá a cikknek gyakran elmeroggyant szerzőjét, aki olyanról ír, amiről nem kellene, vagy mert elfogult, vagy 10 perc után véleményt alkot és/vagy bemásol mások által már leírt véleményt.

    a játékoknál itt is egyre gyakoribb.
  • Sir Quno Jedi
    #9
    Nyugodtan nézzétek meg moziban. Eleje sok pofázás (de szvsz. azok is jók, leszámítva a lekizéseket), de a végére keményen összeszedik magukat a fiúk! Reguláris hadsereg ellen szabályos háborút vívnak. :D Tiszta Reeembo! :D
  • narumon
    #8
    Micsodaaa? Expendables 2 az adott év legjobb akciófilmje volt csak így símán, humor, akció minden volt benne. Ha a harmadik tényleg jobb ahogy a kritikus írja akkor nagyon jó kis filmnek nézünk elébe!
  • Frank99
    #7
    hány éves vagy te királyfi? (akarom mondani cikkiíró)

    inkább nézzed a Amerika Kapitányt!

    Öregember nem vénember!

    Igenis van létjogosultsága ezeknek a színészeknek, én is ezt csinálnám a helyükben!!!

    amúgy ki nem szarja a le a véleményed!
  • TokraFan
    #6
    Én is öreg vagyok, de ennek a filmnek semmi köze a régimódi érához...Csak a színészek évjárata emlékeztet, más nem...
  • lac coo
    #5
    En mar oreg vagyok, es bizony rohadt jol esik egy kis regimodi akciofilm !!!!
    Nem hogy rossz, elmult evekben nem is lattam hasonlot......
  • sárkánylovag
    #4
    Öregednek a színészek ...
    Arnold játékán egyre jobban látszik hogy csak mint karakterszínész volt meggyőző, de már nem hihető amit csinál, pontosan érzed hogy amint elveszik az arcát, kaszkadőr váltja fel.
    Ez bizony már a B oldal...
  • Ender Wiggin #3
    már az első is eszméletlenül szar volt. 30 éve még nem nagyon akadt ki az ember a teljesen valószínűtlen harcjeleneteken, de most azért ez az egész nagyon ciki. és nem csak ez, hanem egész akció-zsáner.
    azt meg ne tudom eldönteni, hogy akkor most jó, hogy MMA-s csajokat szuszakolnak filmszerepekbe, vagy még is csak jobb, ha színészkedni tudó, de bénán mozgó nőkkel teszik ugyanezt. a szereposztó ember szemszögéből persze pont a szuszakolás a lényeg...:-D
  • Herold
    #2
    Bárki is írta ezt, kösz a kritikát, kedvet csináltál hozzá. Meg fogom nézni a filmet.
  • grebber
    #1
    Csúfos a nagy szart. Jó lett ez is mint a többi része.