2018-ban érkezik a hetedik Terminátor-mozifilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2018ban......Bazz az még 4 év(tudom kevesebb de akkor is)
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2014.09.12. 15:52:20
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2014.09.12. 15:52:20
Cameron T. filmjei oltári jók, a 3. és 4. rész meg sem tudta közelíteni az első 2 részt se minőségben, se másban (pl akciók). Ettől függetlenül a 3. részt is nagyon szeretem, a 4. már csalódás volt, a sok T. könyv után nem tudtam elfogadni ezt a nem poszt-apok filmet.
Viszont az eddigi rebootokról röviden, pár példával:
- pl Conan: jó volt, de nem mint Conan, hanem mint egy kardozós film, mivel Conan=Swarczi
- pl Emlékmás: nagyon jó volt, de mint önálló sf, mivel Emlékmás=Swarczi
- Robocop: oltári gagyi lett, teljesen műanyag az egész film, Még mindig a 80-as évek 2 klasszikus filmje viszi ebben a témában a prímet.
Hirtelen ennyi. Ha jól rémlik más rebootok sem jöttek be nagyon. Ezt az új T filmet megnézem, mert mégiscsak T (így lennék az új alien vagy predator filmmel is), de túlzott elvárásaim nincsenek.
Valamint: ha PG13 lesz, az akciók meg tele kamerarángatással, akkor kapják be.
Viszont az eddigi rebootokról röviden, pár példával:
- pl Conan: jó volt, de nem mint Conan, hanem mint egy kardozós film, mivel Conan=Swarczi
- pl Emlékmás: nagyon jó volt, de mint önálló sf, mivel Emlékmás=Swarczi
- Robocop: oltári gagyi lett, teljesen műanyag az egész film, Még mindig a 80-as évek 2 klasszikus filmje viszi ebben a témában a prímet.
Hirtelen ennyi. Ha jól rémlik más rebootok sem jöttek be nagyon. Ezt az új T filmet megnézem, mert mégiscsak T (így lennék az új alien vagy predator filmmel is), de túlzott elvárásaim nincsenek.
Valamint: ha PG13 lesz, az akciók meg tele kamerarángatással, akkor kapják be.
remélem, nem lesz korhatáros, mert családilag, a kölykökkel együtt szeretném megnézni, jó sok pattogatott kukoricával meg üdcsivel (a kisebbik még csak 5 éves, szal 2017-ben 8 lesz)
valami T-JarJarBinks modellt is el tudnék képzelni benne, akin jókat lehet nevetni a családdal közösen
valami T-JarJarBinks modellt is el tudnék képzelni benne, akin jókat lehet nevetni a családdal közösen
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
A legtöbb rajongó számára a 2. résszel véget is ért a történet. És... igen, ha belegondolok, milyen volt a 3. és a "4." rész, akkor megértem őket. Kezd olyan szaga lenni a dolognak, hogy tökmindegy, milyen sza*t, csak készítsünk el valamit "Terminator" címmel, hátha lesz rá kereslet.
foscsi
vgay inkább semmi. ez már nem szép dolog, rugdosni a halottat.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
pfffff..
Inkább csinálták meg volna az állítólagos T3:Armegeddon részt.
Inkább csinálták meg volna az állítólagos T3:Armegeddon részt.