3
  • Fernandooo #3
    Tőlem aztán nézhetitek a reklámok közé beszorított, ötvenezerszer ismételt, hatszázszor látott, megcsonkított, átszinkronizált, mondat közepén reklámot a képedbe vágó tévét, nem az én nyomorom, én szerencsére nem vagyok rászorulva. Az meg, hogy valamit sokan csinálnak, nem jelent semmit, max, hogy ennyi a megabirka, akik képtelenek másként megoldani napi szórakozásukat, mert sötétek hozzá, mint az éjszaka. A barátnős célzással ennél jobban nem is szúrhattál volna jobban félre, komplett családom van, úgyhogy nyomhatod, hogy csókolom - persze csak az adásszünet alatt. Ja, és ha bárkit szórakoztat, a TV2 bármelyik másora, az simán egy agyhalott primitív zombi, igen. Nem, majd a végén még ez lesz a szinvonalas szórakozás non plus ultrája, ahogy szarházi azértvagyokhíresmertnemtudom celebek hörögnek egymás képébe, hát hogyne. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  • zetortraktor
    #2
    Ahogy azt Móricka elképzeli: ha ő nem nézi, akkor más sem. Meg aki nem lop, az zombi. Sajnálom, bele kell törődnöd, a tévé még mindig több millió ember szórakozása. A monitor bámulása meg azoké, akiknek nincs barátnője.
  • Fernandooo #1
    Kit érdekel? Bármelyiket és még több ezret megnézek akkor, amikor én akarom, ráadásul gyengeelméjű reklámok nélkül. A tévé halott - és csak zombik nézik.