11
  • SirBubu
    főleg, ha az olyan Alien rész lenne, amiben háziasított alienek kézen fogva kísérik a kicsiket az oviba

esetleg beszállhatna a Walt Disney is, talán lenne még 1-2 jó ötletük
  • SirBubu
    hogy?

beírtad hogy "little boy with cart in front of red house in the countryside" vagy hogy?
  • amaylight
    Na megtaláltam, mikor észrevettem, hogy a Gugli képes nem csak a kép NEVE, de a kép TARTALMA alapján is keresni. Ez 5 éve még tuti nem volt benne... bámulatos, mire képesek már a tudomány és technika legújabb vívmányai :)
  • amaylight
    Konkrétan nem tudja valaki, hogy a legelső kép (kisfiú a kocsival, rajta a bőrönddel) melyik filmből van? Az alá persze nincs odaírva, mert az a címlapkép :( ...
  • Ender Wiggin #7
    Jeunet igazán nyomhatna még egy Alient, a fogatlan Scott nyomorék Prométeuszai helyett...
  • zetortraktor
    Behúzod a Google keresőjébe és rögtön megtudod, nem? Nyilván macera, de csak pár másodperc.
  • CairoJack
    Mikor legutóbb néztem 1-2 hónapja nem volt, és volt egy kép, ami meg is ragadott, nem kevés időbe került kitotóznom, hogy akkor az melyik említett filmből van. Hú, hogy én mennyit káromkodtam...
  • pixx
    Wow 6 év után sikerült odaírni a képek alá film címeket is. Haladás!
  • Laza
    Na, hát van itt fejlődés, kérem szépen ... még ha az új design nem is az :D
  • Zombee
    Már így megy egy ideje. Pár hónapja... :)
  • CairoJack
    Végre megjelölitek a képek alatt, hogy melyik filmhez tartozik. Rég óta vártam már erre. +1 az sg.hu-nak. :)