11
-
SirBubu #11 főleg, ha az olyan Alien rész lenne, amiben háziasított alienek kézen fogva kísérik a kicsiket az oviba
esetleg beszállhatna a Walt Disney is, talán lenne még 1-2 jó ötletük -
SirBubu #10 hogy?
beírtad hogy "little boy with cart in front of red house in the countryside" vagy hogy? -
amaylight #9 Na megtaláltam, mikor észrevettem, hogy a Gugli képes nem csak a kép NEVE, de a kép TARTALMA alapján is keresni. Ez 5 éve még tuti nem volt benne... bámulatos, mire képesek már a tudomány és technika legújabb vívmányai :) -
amaylight #8 Konkrétan nem tudja valaki, hogy a legelső kép (kisfiú a kocsival, rajta a bőrönddel) melyik filmből van? Az alá persze nincs odaírva, mert az a címlapkép :( ... -
Ender Wiggin #7 Jeunet igazán nyomhatna még egy Alient, a fogatlan Scott nyomorék Prométeuszai helyett... -
zetortraktor #6 Behúzod a Google keresőjébe és rögtön megtudod, nem? Nyilván macera, de csak pár másodperc. -
CairoJack #5 Mikor legutóbb néztem 1-2 hónapja nem volt, és volt egy kép, ami meg is ragadott, nem kevés időbe került kitotóznom, hogy akkor az melyik említett filmből van. Hú, hogy én mennyit káromkodtam... -
pixx #4 Wow 6 év után sikerült odaírni a képek alá film címeket is. Haladás! -
#3 Na, hát van itt fejlődés, kérem szépen ... még ha az új design nem is az :D -
#2 Már így megy egy ideje. Pár hónapja... :) -
CairoJack #1 Végre megjelölitek a képek alatt, hogy melyik filmhez tartozik. Rég óta vártam már erre. +1 az sg.hu-nak. :)