Csak egy folytatásfilmet láthatunk szeptemberben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
főleg, ha az olyan Alien rész lenne, amiben háziasított alienek kézen fogva kísérik a kicsiket az oviba
esetleg beszállhatna a Walt Disney is, talán lenne még 1-2 jó ötletük
esetleg beszállhatna a Walt Disney is, talán lenne még 1-2 jó ötletük
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
hogy?
beírtad hogy "little boy with cart in front of red house in the countryside" vagy hogy?
beírtad hogy "little boy with cart in front of red house in the countryside" vagy hogy?
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Na megtaláltam, mikor észrevettem, hogy a Gugli képes nem csak a kép NEVE, de a kép TARTALMA alapján is keresni. Ez 5 éve még tuti nem volt benne... bámulatos, mire képesek már a tudomány és technika legújabb vívmányai 😊
Konkrétan nem tudja valaki, hogy a legelső kép (kisfiú a kocsival, rajta a bőrönddel) melyik filmből van? Az alá persze nincs odaírva, mert az a címlapkép 😞 ...
Jeunet igazán nyomhatna még egy Alient, a fogatlan Scott nyomorék Prométeuszai helyett...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Behúzod a Google keresőjébe és rögtön megtudod, nem? Nyilván macera, de csak pár másodperc.
Mikor legutóbb néztem 1-2 hónapja nem volt, és volt egy kép, ami meg is ragadott, nem kevés időbe került kitotóznom, hogy akkor az melyik említett filmből van. Hú, hogy én mennyit káromkodtam...
Wow 6 év után sikerült odaírni a képek alá film címeket is. Haladás!
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Na, hát van itt fejlődés, kérem szépen ... még ha az új design nem is az 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Végre megjelölitek a képek alatt, hogy melyik filmhez tartozik. Rég óta vártam már erre. +1 az sg.hu-nak. 😊