7
Mindent szeretnék az életbe!
 • CamelX
  #7
  Egyszerű: csinálj programozható szakácsgépet, ami süt-főz mialatt tovább agyalsz, és jól is mutat majd CV-ben hogy 1 ilyet alkottál!
 • dartonite
  #6
  Szerintem a nokkel foglalkozz.
 • bakvarnyu
  #5
  Legyél olyan kutató aki feltalál valamit az öregedés ellen, így a néhány évtized kitolódik utána lesz idő mindennel foglalkozni.
 • Montanosz
  #4
  én rulettezem)) tedd te is azt és sok szabad időd lesz...
 • acidraining
  #3
  "Nem elég egy élet mindent megtanulni, kiprobálni"

  ez a lényeg, és ez 1 nagy igazság.
  EZ ÍGy VAN FOGADD MEG: sose kezdj bele 100 dologba mert mindet csak félig fogod befejezni. 1 dolgot válassz ki, abba legyél a legjobb.
  ha még olyan dolgot sikerül kitalálnod amit meg más nem csinál, akkor duplán nyert ügyed van
  na csá, csak ésszel
 • mudvayne
  #2
  "Some people never found the answer"
 • Acidias
  #1
  Hogy válasszak, vagy hogy érhetem el azt hogy mindent kiprobáljak, nem csak sportok, hanem mindenféle munkákra gondolok, tervező, programozó, turizmus, tudós, csillagász, fizikus. Sok-sok dolog érdekel. Mindenféle témába, még csak 16 éves leszek egy honap mulva, de rengeteget olvasok, tanulok, internetről és könyvekből is! Nem vagyok nagyon okos, de az szeretnék lenni! Ami a legroszabb hogy nem tudok választani mi legyek felnőtt koromba! Szüleim turizmussal foglalkoznak, ami nagyon jól megy. De én nem szeretném itt és igy csinálni!
  2. szakács iskolába járok.Privátul programozni tanulok. szakács suli után a tőzsdével is akarok foglalkozni! A programozást is nagyon szeretem, bár azt nem igen tudom összerakni más foglalkozásokkal mert az rengeteg időt elvesz. és nekem csak néhány évtizedem van hátra!
  Nem elég egy élet mindent megtanulni, kiprobálni, Ezért a legfontosabb, legjobb dolgokkal akarok foglalkozni, de nem tudok választani mi legyen az!
  Segitsetek rajtam! :(