13
-
Linkout #13 Aminek viszont örülnék, az egy 128GB-os példány. Tárhelyből sosincs elég :) -
Linkout #12 Nem azért parasztvakítás, mert nem apple. A touch id sem akkora nagy durranás, az alulról felhúzható redőny az ios7-ben sem az stb.
Az viszont tény, hogy az apple sokkal átgondoltabban készít terméket. Ez minden részre vonatkozik (összeszerelés, anyaghasználat, szoftver, marketing.)
-
Luciferkee #11 Most mit sírsz ezen? Neked nem tetszik, nem veszed meg. Másnak (többet között nekem is) tetszik, bejön az ötlet megveszi. Ennyi.
És nem, nem azért tetszik mert samsung/iphone, hanem valami egyedi, számomra ötletes megoldást hoztak elő. -
karajjj #10 nekem pl tetszik, tudom, én vagyok a hülye, de pl elnézegetném rajta meló közben az üzeneteimet, vagy a tweeteket úgy, hogy hozzá se kell nyúlnom a telefonhoz, hanem magától kijelzi az oldalsó sávon -
#9 Nem-Apple = Parasztvakítás, fölösleges.
Apple = Innováció.
Mit nem értesz? :o -
culas25hc #8 De mitől parasztvakítás a dizájn? Ennyi erővel minden parasztvakítás, ami céltalanul szép vagy egyedi. Lehetne minden telefon szappantartó alakú, szürke műanyagból aztán csá. Még logó sem kéne rájuk, csak egy visszafogott modell szám a hátlap mögött. Nyilván technikai előnye nincs ennek a telefonnak, de szerintem baromi jól néz ki. -
mortep #7 nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem első benyomásom az volt a bemutatóval kapcsolatban, hogy Jobs-t majmolják. -
Jawarider #6 Majd veszek ha nettó 2000 euró lesz a fizum.......
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2014.09.03. 20:57:02 -
ntom #5 1:15:30-nál kezdődik az Edge-rész.
A Samsung vezetőjének a helyében kirúgnám az egész bandát, aki ezt a prezentációt összehozta. A 3 előadót, a szövegírót, a forgatókönyvírót, mindenkit.
Hogy lehet egy ilyen dolgot ennyire amatőr módon tálalni? -
BladeW #4 Ja, tiszta baromság a egész, 640 kbyte-ba meg amúgy is minden belefér.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!imádnivaló minden teches cikknél, ami valamilyen újítást, vagy innovációt mutat be olvasgatni a bérkárogókat -
CairoJack #3 Ez a görbített képernyő egy teljesen felesleges ökörség. Grat annak, aki ezért pénzt ad, nagyon egyedi lesz... -
#2 nincs szó akkora parasztvakításra, mint amit az edge képvisel ... -
#1 nem sima AMOLED kijelzőjük van, hanem SAMOLED, nem mindegy!
amúgy a hátlapi kamera tud OIS-t is, hogy maradhatott ki a cikkből?