Véget ért a tabletek aranykora
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
@Szefmester: szerinted igenytelenseg, szerintem meg valojaban fogalmad nincs arrol ki es milyen okbol ir ekezet nelkul. A lenyeg, hogy te igenyes vagy. (nem, ez nem anyazas, ez is csak egy velemeny). Hozzaszolasod tobbi reszevel egyetertek.
One Vision. One Purpose.
Az egész tablet láz azért csökken le, mert az emberek java részt megvették a kis kütyüjüket, és vagy elégedettek vele és nem cserélnék le, vagy soha többet nem akarnak látni még egy ilyen fost. Van ismerősöm aki vett táblát, majd rájött hogy olvasni rajta nem a legkényelmesebb, nyomkodni meg a telefonját is tudja, így eladta és vett egy readert, meg egy 4,5 colos telefont.
A táblák jó kis játékok, de az ember hamar ráun amint elmúlik a varázsa.
Jó. Most olvasd vissza, hogy a #14-ben kommentelő "értelem" mit lőtt... pacsizhattok. Ott lent Mordorban mindenki ilyen?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
One Vision. One Purpose.
A tabletekhez meg annyit, hogy így is jó sokat fognak eladni minden évben mert nem lehet benne csak úgy alkatrészt cserélni mint PC-ben, a szoftver se frissíthető egy idő után. Tehát aki szereti az cseréli ha nem is évente de 2-3 évente biztos.
Én se érzem, hogy cserélnem kéne a 2013-as Nexus 7-et idén, aztán jövőre majd meglátjuk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.02. 11:58:31
Igen, egy magyar fórumban öröm ilyet látni... de tényleg.
iPad-del is kiválóan lehet ékezetesen írni, ellenben a hulladék W8.1-es tabletekkel lehet demózáson kívül is sok mindenre használni, mert ugyebár vannak rá tabletes alkalmazások. 😊
Persze nem árt tisztán látni, tényleg szánalmas, mikor egy 4 tagú család minden tagja a saját tabletjét nyomogatja az egy órás vonatúton, vagy ha már az általános iskolában ez dönti el ki lesz a menő gyerek.
De ettől még kifejezetten hasznos eszköz lehet a tablet annak, akinek tényleg szüksége van rá. Például ha valakinek alapból van egy bazi nagy plazma TV-je, akkor felesleges csak netezésre PC-t venni, sokkal optimálisabb egy táblagép. Vagy ha valaki minden reggel 1 órát utazik egyedül a munkába, jobb egy táblagépet nyomogatni, mint egy telefont vagy egy laptopot. És ne hozzuk ide a könyvolvasást, mert unalmas már az a demagóg látásmód, hogy akinek elektronikai eszköz van a kezében az biztos sosem szokott olvasni. Mintha a kettő kizárná egymást.
Utoljára szerkesztette: culas25hc, 2014.09.02. 10:06:38
Nekem 3 tabletem van es nem irok ekezetekkel. Kinek jobb?
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
One Vision. One Purpose.
Nem bántott Ő senkit, csak leírta a véleményét. Azt talán csak szabad?
Az ékezetes írással kapcsolatban pedig tudod: akinek nem inge, nem veszi magára.
Én is leírnám a véleményemet a tablettel kapcsolatban: hype, mint a tetris volt, csak annál egy kicsit többet tud.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
Az meg, hogy nincs tableted, jelenthet sok mindent, pl, hogy nincs rá szükséged, vagy maradi vagy és nem szereted a technológiai fejlődést, ezekkel nincs is semmi baj. De, hogy büszkén hírdeted és többnek érzed magad, attól csak egy buta hipster vagy.
One Vision. One Purpose.