7
Alone in the Dark: Illumination
  • JonasSandor
    #7
    Ezt is felvásárolta a thq nordic imádom őket csak így tovább srácok.
  • Nikknev
    #6
    Ez a játék egy nulla.
    Elég volt egy beta teszter írást elolvasni hogy megerősítsen abban amit az edig ismertek alapján is sejteni lehetett.
  • grebber
    #5
    Utolsó traileren az Alone in the Dark: Illumination
  • grebber
    #4
    Holnap indul az új Alone in the Dark privát bétája
  • grebber
    #3
    "The Alone in the Dark: Illumination Beta will NOT be launching today. We are putting another round of polish on the title through the holidays in order to deliver a series of epic Beta events in January, giving us a final opportunity to get feedback and guidance from our core Alone in the Dark community."

    Ez alapján ez se idén fog megjelenni.
  • grebber
    #2
    Alone In The Dark: Illumination - horror helyett a lövöldözés

  • grebber
    #1
    Alone in the Dark a visszatérés!

    Az augusztusi beharangozó után a PAX Prime apropóján befutottak az első látnivalók és részletek az Alone in the Dark: Illuminationről.
    Az Alone in the Dark: Illumination a virginiai Lorwichben játszódik majd, ami egy határ melletti, elhagyatott ipari városka. Lorwich egy árvíz miatt ürült ki, a víz elöntötte a helyi bányát, és mindent elpusztított, azóta évek teltek el, senki nem járt ott. Senki nem mer odamenni ugyanis. A helyiek szerint a várost azóta mindenféle lények lakják, ők csak Sötétségként hivatkoznak rájuk - ki más szállna velük szembe, mint te, a játék főhőse.
    Az új Alone in the Darkban négy különböző karakter közül választhatunk majd, mindegyikük más-más képességekkel és fegyverekkel rendelkezik, így az ígéretek szerint egészen más játékstílust követel meg a terelgetésük. A mérnök és a pap mellett elérhető a vadász és a boszorkány is, érdekesség, hogy előbbi Edward Carnby, utóbbi pedig Emily Hartwood leszármazottja. Bár a teaser trailer eléggé lassú, a screenshotok és a fentiek azért akciódúsabb játékmenetet sejtetnek, ezt támasztja alá az is, hogy négyfős kooperatív mód is szerepel a feature-palettán.

    Az Unreal Engine 4-gyel hajtott játék egyébként az ígéretek szerint dinamikus környezettel kecsegtet, ezt azt is jelenti majd, hogy bizonyos területeket bevilágíthatunk a pályákon, ezzel gyakorlatilag menedéket készíthetünk magunknak a szörnyekkel szemben.



    A forrás a képekkel: Gamekapocs