6
  • Cat #6
    az emberek azt veszik meg, amelyikre nagyobb szám van írva, mert nyilván az szív a legerősebben. Ne a gyártókat hibáztasd, ugyanígy van megapixeleknél és a megahertzeknél (ebbe AMD tönkre is ment).
  • barret
    20 éve remekül elvoltunk a 600 wattos porszívókkal.
    Nem a fogyasztást kell csökkenteni,hanem a hatásfokot növelni.
    A legtöbb gép már fordulatszám szabályzós,be tudom állítani a kívánt teljesítményt.
  • Tetsuo
    http://www.greenreviews.co.uk/wp-content/uploads/2013/01/EUA+-300x200.jpg
    Erről van szó, te agyhalott.
  • eszim
    ed-nél 84 porzsákos porszívó van, ebből 29 db 1600 W feletti, 1 db 900 W alatti, szóval a 2017 utáni 900 W-os határ elég meredek, nyilván szart sem ér.

Azért az ilyen idiótaságokat megszavazó politikusokat kirugdosnám pl az audikujból, ha olyan környezetbarátok takarodjanak tömegközlekedni!

(Hozzáteszem a címkézés helyes, de ne korlátozzák a működést, utána a vevő eldöntheti mi a jó neki.)
  • Sir Quno Jedi
    Mer a külföldi balfaszoknál visszafelé adják az érdemjegyeket a suliban, nem úgy mint nálunk és ehhez igazodik ez is. Szal. náluk az A+ a nonpluszultra. Még1x: mer balfaszok. Mifelénk okos balkániumban viszont 1-5-ig megy a számozás. :DDD
  • Vazeratti
    Értem én, hogy egyre jobb eszközök jönnek ki, de mi értelme van a betűjelzésnek, ha van D, C, B, A, A+, A++, A+++, A+++++++++++++....
    Miért nem lehet azt mondani, hogy A a legrosszabb, és ha évente kiadnak még energiatakarékosabb eszköz még akkor is bő 15 évig lehet címkézni őket. Vagy mondják, hogy Z a legrosszabb és mehet visszafelé...