Fertőzött majmokat mentett meg az ebola elleni gyógyszer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
meg a kényszer
Konteó. Ez egy új magyar szó. Mozaikszó. Jelentése: konspirációs teóriák. Népszerűbb elnevezése így hangzik: összeesküvés-elmélet. Az efféle elméletek egyik részéről kiderül, hogy kamu, míg a másikról, hogy nagyon is igaz. Az UKTV pénteken induló, kétheti sorozatában annak jár utána, mely népszerű konteók igazak, s melyek nem.
Nem akratam.
Azt sem tudom, mi az. Habár már láttam párszor, hogy konteósok, de még nem néztem utána. Most meg fogom tenni. Hogy legalább tudjam, mit hiszel. mit akartam gyenge kisérletként csinálni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ami a HIV-et illeti vannak ígéretes fejlesztések, nem véletlen, hogy míg a 80-as években egy AIDS-es beteg 1-2 év alatt meghalt, ma már 20-30 éves túlélés is elérhető akár. Sőt, két gyógyult páciensről is tud a szakirodalom.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Habár az AIDS-re volna fizetőképes kereslet, azt mégsem tudják megtalálni. Na, mindegy, ehez nem értek.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Azt a dolgot nem értem csak, hogy mikor európa meg USA környékén kezdtek megbetegedni az emberek, akkor álltak rá csak az ellenszer fejlesztésére.
Korábban miért nem? Aki nem EU polgár vagy USA lakó az nem ember???
http://gaborszantai.co.uk/
Lásd SG.hu, "2014. augusztus 14. 7:39, csütörtök Hogyan bénítja meg az ebola az immunrendszert?" "Csak most derült ki, hogy a vírus a test fertőzésekre adott azonnali reakcióját blokkolja, megbénítva a teljes immunrendszert."
Na, lám, mint az AIDS.
A kettő között egy lényegi külömbség, hogy az ebolához nem kell szexelni.
Aztán láss csodát, sip-sup máris van ellene gyógyszer.
:-(
AIDS ellen meg 30 év alatt sem találtak.
:-(
A kis ügyetlenek!