23
A legjobb, legmegbízhatóbb, leggyorsabban kézbesítő oldal keresése
  • karajjj
    Teljesen mindegy, hogy hogyan fizeted, plusz tökmindegy, hogy milyen árat írnak rá, általában bekérik tőled a számlát, megnézik a webshopban mennyi és ha egyezik, akkor kifizetheted átvételkor a vámot és az áfát rá. Ha kevesebbről küldenél számlát, akkor meg megmondják, hogy nem oké a dolog, mert a webshopban nem annyi.
  • tutituti
    lenne egy olyan kérdésem hogy ha tabletet akarok vásárolni akkor érdemes nem bankkártyával fizetni hanem paypal-lal?
    Azt hallottam így a nav nem genyóskodik a vámon ha úgy van.Ez mennyire fals infó?

30k lenne a tablet de ugye giftként vagy olcsóbb árat írnak rá,ezt olvastam.
    Vagy nem faxnizzak és nyugodtan vegyem meg?
    előre is köszi
  • pxxl
    hát, vagy így kell :D
  • karajjj
    dehogynem, anno 3 éve rendeltem egy "eredeti" adidas focimezt aliexpressről, a nadrág tökéletes, azóta is hordom nyaranta, a mez viszont kicsi lett, meghirdettem 1 mérettel kisebbnek, és eladtam, kerestem a dolgon 3k-t, meg egy rövidnadrágot :D
  • pxxl
    eleve nem veszünk úgy ruhát, cipőt, hogy ne próbálnánk fel előtte...alap
  • LoSA
    Én is pont az néztem... :( A váll szerint XL-eset kellene rendelnem, de az új hossz szerint meg csak L-es, de a mittudomén szerint meg még az XL is nagy. Áh, lutri ez nagyon! :)
  • repvez
    A mérettáblázatra sem nagyon lehet addni.Én most rendeltem ALiexpressen egy nadrágot 2 hét alatt megjött ingyen postával.A nagdrághoz irt mérettáblázat szerint lemértem magam centivel.De elég érdekes adatok vannak fenn.Mert derékbőségre nekem 95cm-es kellene Ami az L-es,de a hossza meg az XL-es passzolt volna. mindenesetre az XL-est rendeltem , hogy övvel majd talán jó lesz ,mert ahhoz már 120cm-es derékbőséget irtak.Erre megjött a nadrág és feszül derékban is meg combban is és a hossza is lehetne hosszabb.Igy most egy XXL-est rendeltem ujra , remélem az már jó lesz. ÉS mindezt ugy, hogy egy hasonló kialakitású nadrágomból az L-es már majdnem nagy .
  • kovacsdev
    Miből gondolod, hogy magyarul szeretnék "kommunikálni"? Ide mégsem írhattam angolul... :)
  • LoSA
    Nem nagyon.... Tudom, hogy "kisebbek", de nem semmi, hogy XL-es cuccot kell(ene) rendelnem! :)
  • karajjj
    nem vásároltál még kínai piacon? :D
  • LoSA
    Az létezik, hogy XL-es felső kell nekem, a mérettáblázatuk szerint?! :) Itthon M-es vagyok! :)
  • Montanosz
    amugy ha magyarul akarsz kommunikálni a http://azolcsosag.hu/ a te embered
  • karajjj
    nekem az a webáruház, amit egy cég üzemeltet és az általuk kínált termékeket lehet megrendelni, ezzel szemben itt mindenféle eladó hirdet, lehet, hogy akit éppen kinézel, az Po Wong Lee, egy kínai kisváros ingyenélője, aki csak ezzel akar átverni és pénzt lehúzni, majd mikor berendeled a telefont, küld neked egy képernyővédő fóliát helyette

ahol az eladó értékelése alapján kell szűrni a dolgokat, az szerintem inkább olyan, mint az említett aukciós oldalak fixáras része, mintsem egy webáruház, bár tényleg valahol a kettő között van, mert aukció viszont nincs
  • cenobite
    ???
    Vatera, e-bay aukciós oldal. Ali-n nincs aukció - ahogy Te is írtad -, nem értem miért ne lenne webáruház? Abban igazad van, hogy nem az oldal üzemeltetői árulnak, de én mégis webáruházként tekintek rá, mert szerintem közelebb áll ehhez a meghatározáshoz mint mondjuk egy aukciós oldalhoz.
    Bár a témán túl sokat nem változtat. :)
  • karajjj
    aliexpress nem igazán webáruház, inkább amolyan vatera/ebay féle, csak licitálás nincs, hanem fixáras van, tehát nem az oldal üzemeltetői árulnak, hanem a náluk hirdetők
  • cenobite
    Aliexpress-ről szoktam én is néha. Érdemes nézni a napi akciókat, van hogy 60-70%-os kedvezményeket lehet kifogni. Még nem sokat rendeltem, de azok pikk-pakk megjöttek (free post), és a minőséggel sem volt gond.
  • j0nNyKa
    ali +1, kisebb (1-2 dollaros) es nagyobb (~380 dollaros) rendelest is csinaltam mar, mindegyik jott teljesen frankon, ingyenes szallitassal
    a kis dolgok postaval (china air mail -> magyar posta), a nagyobbak dhllel
    kedvesek faszak, ajanlom
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.25. 15:44:03
  • pxxl
    lightake.com
    aliexpress.com

ezekről rendeltem már sok mindent. 1 hónap alatt megjön általában, én csak ingyenes kiszállítással rendelek :)
    Utoljára szerkesztette: pixxel, 2014.08.25. 13:28:46
  • kovacsdev
    Őszintén, kicsit több és részletesebb értékelésre számítottam ennél. :)
  • Montanosz
    www.tinydeal.com

www.focalprice.com

www.chinabuye.com

ezekből rendeltem, pikk-pakk megjött egy honap alatt valahol ingyenesen.
  • mudvayne
    I'm a Barbie girl, in the Barbie world Life in plastic, it's fantastic!
  • RAZOR27
    khm...
  • kovacsdev
    A kínai webáruházak közül melyikből érdemes rendelni? Ti honnan szoktatok?