6
 • Co1e
  #6
  van amikor jó dolog lehet ez tény...egyik nyáron pestről jövet ott ragadtam az átszálló városban haza fele... természetesen telóm lemerült.... korházba nem engetek be mert ugyan hogy képzelem(a portás "hölgy" oda jött az ajtóhoz és azt mondta hogy nem engedhet be..különben is ott a kamera látja kamera van..és elkezdett hátrálni és visszaügetett a helyére .. )mintha valami betörő lennék. Ugyan ez a rendőrségen... Mondom telefonálni szeretnék egyet vagy had dugjam be a töltőt 3 perce amig feltudok hivni vkit hogy jöjjenek értem.... ááá hát ő nem nyithatja ki az ajtót ..... ezért van az adónk ... rohadt szánalmas. Szerencsére volt egy éjjel nappali benzinkút ott rohadt érdekesen megengedték h feltöltsem a telóm
 • Cat #5
  Pl. az összes turista.
 • netperformer
  #4
  Az se normális, aki az utcán akarja tölteni a kütyüjét, lol.
 • ostoros
  #3
  Úr Isten. Látjátok, ott is van mutyi. A politikusbácsi egyik haverja kitalálta, és aztán meggyőzte a politikusbácsit, hogy tőlük kell rendelni mindenképpen.
  .
  Vagy talán egyszerűen arról van szó, hogy annyi a pénz, és muszáj volt valami olyat támogatni ami ZÖLD ezért az embereknek tetszik. A terméket pedig meg sem nézték, mielőtt odaítélték volna a pénzt. Obama pedig odaült pózolni egyet.
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2014.08.21. 11:46:26
 • Tinman #2
  A padok tervezése kritikán aluli.
 • Sir Quno Jedi
  #1
  Egy aksival, egy napelemmel meg két USB csatival el is foglalták egy ember helyét a padon. Nodepláne háttámla sincs. Mert nem lehetett volna a napelemet oszlopra tenni (mint ahogy mindenhol így van) és a cuccot meg berejteni a pad alá, áááááááá nem... Az nem elég dizájnos, már-már praktikus lenne és akkor nem tetszene a mai generácsióknak... WTF?!