11
-
KopaszIsten #11 Megnéztem. Szerintem is sz@r film. Nagyon unalmas az egész film. -
shownomarcy #10 A Slayer azért jó poén volt :D /elfogult/ -
Dewri #9 Diazban maximum anno a Maszk című filmben lehetett gyönyörködni, mert akkor még kinézett valahogy... -
jamboox #8 Szerintem Segel csak azért csinálta(tta) meg ezt a filmet, hogy Diazban gyönyörködhessen, meg jól letapizhassa, mert komikusnak még Sandlernél is kínosabb. Ő legalább elsüt néha egy-egy jó poént. -
Zoliz #7 Szetagymosott plazazo-vasarlo magyarok ezt is megnézik, hátha az asszonyak bejon oszt otthon kufircolhatnak. Semmi mas ertelme nincs. -
Wittgen #6 Csak a traieler és a képeket láttam a filmből, de nekem 2 dolog jött le:
1.) Nem fogom megnézni, mert gagyinak tűnik
2.) Diaz még így negyvenesen is bombaformában van, bármikor bevállalnám :-) külön jó pont, hogy maradt a természetes ciciknél. -
Ender Wiggin #5 A Sarah Marshall óta nem láttam olyan Segel filmet, amit ne lett volna szó szerint fájdalmas végig nézni. Úgyhogy nem lep meg, hogy ez is szar. De a Apple-zombie-k recskázhatnak rá. -
Serutekin #4 Szintén! Még ingyen se nézném meg nem hogy még fizessek is érte. Ez a film egy lapos fing, -
#3 Unalmas SzV azon kényszerképzete, hogy az egymondatos sztori jó. Akkor jó, ha jónak találják ki. Ebben a sztoriban így egy mondatban nincs benne másfél óra szórakozás, ez pont az a film, ami majdan letöltve sem fog érdekelni. -
#2 Beteg hambizabáloknak semmi se jó már. -
#1 A vége volt kicsit gyenge, de egyébként amúgy egy jó film volt! Nekem tetszett! :)