A PC-s játékok 92%-át digitálisan vásároljuk meg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a divatos fos jelző "blockbusterek". Egyet jelent a szar, bugos , félig készen kiadott, optimizálatlan játék fogalmával. Ezzel talán ki is merítettem a téma lényegét és értelmét. Szerencsére ott vannak a pénzes külföldiek akik mindent megvesszenek ami új. Aztán az előbb leírtak fényében, drágán fizetnek azért, hogy bug-riportoljanak, rinyáljanak, savazzanak/trolkodjanak és teljesen elvegyék a saját és mások kedvét a játéktól .

Manapság egy új játék vásárlása előtt érdemes vagy 2-3 hónapot várni. Még szerencse , hogy a fórumok olvasgatásából le lehet szűrni , hogy érdemes -e beinvesztálni vagy várni egy évet , hogy jól leárazzák és úgy vegye meg az ember.

Aki meg még mindig azt hiszi , hogy a pc-t temetni kell, üzenem menjen Sims-ezni 200 cm 3D parasztvakításos tévén, controllerel 😄.

Mondom ezt úgy , hogy ps3-am is van, meg pc-m is és fényévekkel jobb gamék vannak pc-re még mindig.

peace
Narxis
Helyes.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zombee
Kár, hogy a digitális eladások nem szerepelnek a statisztikákban, így mindig mindenki azt hiszi, hogy a PC halott, mint játékplatform. Még jó, hogy a kiadók legalább tisztában vannak a számokkal. De amúgy valamennyire a konzolos eladásokra is igaz lehet a digitális vásárlás, ott is van bolt, a Microsoft és a Sony is kínál erre lehetőséget.