10
Milyen Akció Kamerát vegyek?
 • raptor22
  #10
  Igazán nincs mit. Nekem is csak néhány dologra kell (bicajra leginkább). Meg mikor kellene egy kamera hirtelen (nem telefon), akkor ezzel nincs gond, mert van:) Nem kell mélyen a zsebedbe se nyúlni. Cserébe kapsz egy használható, jó kamerát, kiegészítőkkel, nem pedig egy s.art. Megérte a pénzt érte.
 • RAZOR27
  #9
  Köszi az infót mindkettőtöknek! Nos, szerintem meg is győztetek. Ezekre tényleg bőségesen elég nekem. Főleg, hogy többet nem is költenék rá ^^
 • raptor22
  #8
  Egy fényképet találtam most gyorsan a kutyámról. 12megapixel emlékeim szerint és 2048x1536-os

  Itt
 • raptor22
  #7
  Mi idén nyáron szereztünk be egyet, fehér színben. Tartozékaival, pót aksival, szivartöltővel és szélvédőre cuppantható tartóval volt az egész készlet 35. Természetesen ez mind külföldi rendelés volt. Azt tudom mondani a kameráról, hogy szuper:) Ennyi pénzért annak, aki hobbiból szeretne videókat készíteni, meg fényképeket (arra inkább külön gépe legyen az embernek) tökéletes lesz. Természetesen nem Gopro minőség, aki olyat szeretne vegyen azt 70e-től (Black meg Hero 3). Én úgy gondolom, hogy nem sokban marad el attól a teljesítménytől. Előttem szólóval egyetértek, ha nem akarsz lassításokat, akkor teljesen jó. Ha jól tudom 720p-be is 30fps (de lehet, hogy 60, nem emlékszem), de 1080-ba tuti. Ha a beállításokban az adott környezeti és fényviszonyoknak megfelelően beállítod gyönyörű vidiket lehet készíteni, még a víz alatt is:) (próbáltam:) Mikor az elkészült vidit számítógép nagy monitorján megnéztük én rosszabbra számítottam minőségben, de kellemeset csalódtam:) Nem utolsó sorban mivel halszem optikás (180fokot lát ha jól emlékszem) lehet vele hangulatos képeket videókat csinálni:)

  Véleményem szerint aki nem szeretne 30e-től többet ilyenre költeni, annak az sj4000 tökéletes. Csak ajánlani tudom. Majd töltök fel videót, amint felteszem a gépemre.
 • precise
  #6
  Azt írják ha egyáltalán nem akarsz lassított felvételeket készíteni (60fps felvétel) akkor teljesen jó. Van magyar Facebook közösségi oldala.

  Én is nézegettem, de nekem nagyon fontosak a lassítások, ráadásul 60km/h-s max sebességnél, így nekem kilőve. Itt meg elég részletes leírás van róla.

  Ezt a videót viszont ismerősöm vette fel SJ4000-el.
 • RAZOR27
  #5
  sj4000-ről van valakinek saját tapasztalata?
 • precise
  #4
  Megrendeltem a GoPro Hero 3+ Silvert...
 • precise
  #3
  Igen közben néztem pár GPS tesztet a Sony-ról és igencsak pontatlan. Engem igazából csak a sebesség érdekelne, mert a GoKartokon nem igen van sebesség jelző. De mivel az pontatlan lehet marad a GoPro Hero 3+ Silver. Még pár napot gondolkozom, nézelődök és meglétom, Szeptember 7.-én lesz a következő Gokart verseny addig ráérek :)

 • 355
  #2
  Ha megvetted a kamerát és ráérzel az ízére, mindenre fal akarod majd tenni, úgyhogy vedd inkább a GoPro-t, ahhoz rengeteg féle tartó létezik. Nekem is ez van (Hero 3 Black), és minden létező helyre magammal viszem: van hozzá sisaktartóm, csuklópánt, kormánytartó, bukócső tartó, vízalatti tok (max. 60m), szívókorong (pl. szélvédőre, kívülről max. 240km/h-ig), hosszú rúd, fotós állvány adapter, stb. A többit itt találod:

  http://gopro.com/camera-mounts
 • precise
  #1
  Sziasztok, nem tudom menyire van jó helyen itt ez a topik, lehet a Hardware fórumba kellet volna, ha így van helyezzétek át. Hasonlót meg nem találtam.

  Szeretnék venni egy Akció Kamerát elsősorban GoKartozáshoz, tehát sisakra szerelném.

  GoPro Hero 3+ Silver és Sony HDR AS30 V között vacilálok.

  Eleinte a GoPro-t akartam, de a Sony-ban van GPS és kitudom rakni a videóra a becsült sebességet, elvileg köridőt is tud mérni valahogy. A többi dologban meg ahogy nézegettem nagyjából azonos tudásúak, árban még talán a Sony olcsóbb is.

  Van valakinek tapasztalata, esetleg ötlete melyik a jobb választás?