6
 • Tetsuo
  #6
  Papíron nekem is minden eszköz frankó, mégis két mobilt cseréltem már az USB-port miatt és vagy 4-5 kábelt. :-S
  Szóval örülnék, ha végre tényleg strapabíró lenne. Az mindenképpen pozitív, hogy fordítva is be lehet digni.
 • kvp
  #5
  Az usb C csatlakozo szelesebb lesz mint a mikro usb, kb. mint a sima usb A, csak vekonyabb valtozatban. Ez utobbin siman at lehet vinni akar 10 ampert is, csak a mai aramkorok es kabelek nem birjak, de maga a csatlakozo tudna. Az uj szabvanyban is csak 3 amperig mentek fel a kabelek eseten, de a csatlakozo birja az 5-ot is. Ez meg mindig az usb A kapacitasa alatt van, de a mai limiteknel jobb. Egyebkent a jelenlegi usb szabvany mar 900-1000 mA-t enged, tehat ha 3-4 tu csak a tapfeszt viszi (lesz rajta boven), akkor ezt siman fel tudjak emelni 3000 vagy akar 5000 mA-re. Egyebkent nekem 2.1A-es az egyik mini usb-s toltom es kepes le is adni ezt, mig a sima sony telefonom fel is veszi, raadasul mindezt egy sima mostani micro usb-s kabelen es csatlakozon at (a masik vege ami a toltobe megy az usb A-s). Szerintem a gyakorlatban lesz ebbol a max. 3-5A-bol akar 10 is.
 • Csaba161
  #4
  Persze, hogy neked lesz hasznos, ha le kell cserélned az összes kompjúteredet, televíziódat, fejhallgatóidat és egyéb perifériádat, hogy bedughasd az új készülékeidet az UBS-C kábeleik segítségéve ezekbe...
 • barret
  #3
  A pattanásos szemüveges hülye gyerek úgy is elhisz mindent,aki meg ért hozzá,azt tudja hogy a több áram átviteléhez nagyobb felület kell!
  Erre kisebb csatlakozót csinálnak,vékonyabb vezető felülettel! Minket néznek hülyének...:(
 • barret
  #2
  Kétlem hogy nekem ebből hasznom lesz! A gyártóknak annál inkább :D
  Nekem csak eggyel több szart kell a többi közé akasztanom...Aztán nézhetem
  hogy mi hova dugható be :)
 • Tetsuo
  #1
  Kétlem az ígért adatokat. nem hiszem el, hogy ilyen kis [email protected] praktikus lehet!
  5A persze, ilyen kis felületen... nálam az USB-micro ill. a hagyományos USB sem bírja túl sokáig, persze ott a fordított bedugás erőltetése is szerepet játszik, de alapból nem tölt rendesen a telefon, ha jobban hajlik a kábel és a csatlakozóvég kissé megdől az aljzatban.
  Valami ipari kialakítás kellene, nekem legalábbis! :-D