15
  • Zombee
    #15
    Az irodalmi és bestseller adaptációkból is kihagynak sok dolgot, nincs rá idő. Másik véglet a 3x3 órás Hobbit film egyetlen könyvből... :)
  • BrockSamson
    #14
    Ez olyan dolog, hogy evente kijon legalabb hettucat romantikus vigjatek, amik hasonlokepp egy kaptafara keszulnek, megsem zavar, egyszeruen nem nezem meg oket. Kepregenyfilm temaban nem nyilatkozhatok elfogulatlanul, mert nagy mennyisegben fogyaszom oket majdnem minden nagyobb kiadotol.

    Az arnyoldala ezen a filmeknek, hogy akciodusnak es konnyeden fogyaszthatonak kell lenniuk, igy sok olyan szalat kihagynak beloluk, amibol a szereplok es az osszefuggesek igazan megismerhetoek lennenek, es melyseget kapna az univerzum. Talan a sorozatok potoljak majd ezt a hianyossagot.
  • Netmániás
    #13
    Jók lesznek ezek ! Kellenek ezek ! Kár, hogy 2015 -ben nem jön DC -s képregényfilm... :(
  • Zombee
    #12
    Futószalag?
    Számold össze, hány film jön egy évben! Mennyi ebből a látványfilm? És ebből mennyi a szuperhősös? Nem kell magas szintű tájékoztatásnak kitenned magad, elég ha havonta egyszer valamelyik Cinema City hirdetőfala felé kerülsz.
  • valamit
    #11
    A közízlés változik, eltér. Annak idején Superman marha jó volt a kommunizmusban elnyomottaknak, mert nekik eladhatták sok cukorral azt a társadalmat, megették. A komorabb Batmaneket már inkább a demokratikusabb társadalmakat jobban ismerők kedvelik. Elképzelhető az is például, hogy idővel mondjuk a Punisher felkapottabb lesz, ahogy a társadalom nézetei felvilágosodva sötétednek.
  • Macropus Rufus
    #10
    ebben teljesen igazad van. De sajnos azoknak is igazuk van, akik szerint szinte csak ilyen filmek jönnek most a futószalagon. És tényleg kezd baromi unalmas lenni a sok idióta szuperhős. Hangya ember vaze? Meg miért nincs olyan szuper ember aki egyet gondol és minden meg van oldva? :)) igaz ennek a filmnek a főcíme és a vége listája hosszabb lenne időben mint maga a cselekmény :D
  • Zombee
    #9
    Azt ne felejtsd el, hogy ezek a szuperhősök mind régi történetek, Superman lassan 80 éves lesz. Nyilvánvaló, hogy a világát már nem lehet megváltoztatni, de nem is kell. Ezek mesefilmek, mint a Hupikék törpikék, nem kell véresen komolyan venni, és akkor nem lesznek hőbörgő kiakadások sem.
  • Ender Wiggin #8
    batmanban az volt a vonzó, hogy igazából nem szuperhős, hisz csak a kütyüi és a harcművészet segítségével dolgozik. ezért talán a leghihetőbb, legemberibb karakter. a többi teljességgel idióta (egykaptafa), nevetségesnél nevetségesebb nevű és képességű szuperemberről (még jó, hogy minden más bolygón emberek élnek, igaz az evolúció valamiért nekik fura képességeket adott) meg beszélni sem érdemes....
  • kemencebalázs
    #7
    Uramisten megint a sok szemét!
    ÁÁááááááááá.
  • netdjw
    #6
    Stargate folytatást akarok!
  • Co1e
    #5
    most ezek mennek... régen volt a western.. utána kis sci fi ... most ezek vannnak.. 5-10 év és jön más fajta.
  • culas25hc
    #4
    Mennyire kibaszottul unom az összes képregényhőst. Az új Batman-ek tetszettek, de 15 évig nem kérek abból sem többet. Fel nem tudom fogni, kiket köt le a száztizenharmadik álruhás csodagyerek, aki pont olyan mint az előtte lévők.
    Egy okos sci-fi -t néznék már szívesen, amit nem tiniknek, hanem gondolkodó felnőtteknek készítettek. Vagy valami jóféle horrort, amitől összeszarom magam, és nem csak arról szól az egész, hogy halott kislány, meg fröcsög a vér....
  • gombabácsi
    #3
    a barátok közt ezekhez képest az intelligencia maga