RPG-elemekkel jön az Assassin's Creed: Unity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tetszenek az újítások, eleve örülök minden olyan dolognak, ami az RPG irányába tereli a játékot. Így talán közelebb lesz a karakter ahhoz az assassinhoz, amilyet én szeretnék. Csak azt nyírja ki, akit kell :)
"az meg nevetséges, hogy egy assassin nem tud szemtől szemben legyűrni egy őrt" - Nem tudom melyik játékkal játszottál, de nekem az egyik bajom pont az általában a játékkal, hogy supermannel játszunk, és nem egy assassinnal. Én általában próbáltam a legtöbb játékban minél kevesebb njk-t kiiktatni, mert milyen már, hogy a nyílt utcán huszassával nyírod ki az őröket, és azért nem nehéz a játékban ilyen vérfürdőt rendezni, arról nem is beszélve, hogy ha csak egy őrről van szó. Jó, a bal egér gomb magában nem elég.
"az meg nevetséges, hogy egy assassin nem tud szemtől szemben legyűrni egy őrt" - Nem tudom melyik játékkal játszottál, de nekem az egyik bajom pont az általában a játékkal, hogy supermannel játszunk, és nem egy assassinnal. Én általában próbáltam a legtöbb játékban minél kevesebb njk-t kiiktatni, mert milyen már, hogy a nyílt utcán huszassával nyírod ki az őröket, és azért nem nehéz a játékban ilyen vérfürdőt rendezni, arról nem is beszélve, hogy ha csak egy őrről van szó. Jó, a bal egér gomb magában nem elég.
ha nincs újrakezdés, akkor remélhetőleg lesz valamiféle mentés, mert mi van, akkor, ha mégis csak újra meg akarnám próbálni a küldetést? boss fight volt már eddig is, most ők is elkezdik a többi játékban látható szánalmas módszert, hogy a boss fél kilométeres életcsíkkal rendelkezik...?
az meg nevetséges, hogy egy assassin nem tud szemtől szemben legyűrni egy őrt. a szinkronizáció mellett ez volt a legfrusztrálóbb már eddigi is.
az meg nevetséges, hogy egy assassin nem tud szemtől szemben legyűrni egy őrt. a szinkronizáció mellett ez volt a legfrusztrálóbb már eddigi is.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams