2
  • Nos
    Nekem tetszenek az újítások, eleve örülök minden olyan dolognak, ami az RPG irányába tereli a játékot. Így talán közelebb lesz a karakter ahhoz az assassinhoz, amilyet én szeretnék. Csak azt nyírja ki, akit kell :)
    "az meg nevetséges, hogy egy assassin nem tud szemtől szemben legyűrni egy őrt" - Nem tudom melyik játékkal játszottál, de nekem az egyik bajom pont az általában a játékkal, hogy supermannel játszunk, és nem egy assassinnal. Én általában próbáltam a legtöbb játékban minél kevesebb njk-t kiiktatni, mert milyen már, hogy a nyílt utcán huszassával nyírod ki az őröket, és azért nem nehéz a játékban ilyen vérfürdőt rendezni, arról nem is beszélve, hogy ha csak egy őrről van szó. Jó, a bal egér gomb magában nem elég.
  • Ender Wiggin #1
    ha nincs újrakezdés, akkor remélhetőleg lesz valamiféle mentés, mert mi van, akkor, ha mégis csak újra meg akarnám próbálni a küldetést? boss fight volt már eddig is, most ők is elkezdik a többi játékban látható szánalmas módszert, hogy a boss fél kilométeres életcsíkkal rendelkezik...?

az meg nevetséges, hogy egy assassin nem tud szemtől szemben legyűrni egy őrt. a szinkronizáció mellett ez volt a legfrusztrálóbb már eddigi is.