7
-
Zenszkij #7 Szarxis te igényesség szócsöve, te ópusz a dögkútról, ne is folytasd, meghajolunk nemes tanításaid előtt. Kritikusi szemed átlát a legkeményebb szitán, elemző agyad már túlmutat ezen a világon. Javaslom ragadj egy erős kötelet és könnyíts a terheiden :D.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.14. 12:11:54 -
#6 Szomorú, hogy ennyi elég. Javaslom a 4. részben felváltva álljanak ezek a "nagy" akciósztárok a kamera elé, az is elég lesz.
Én azért még a filmet a sztori, a szórakozás miatt nézem és nem azért mert xy nagyarcú sztár vagy sztárnő szerepel benne. -
Chris05 #5 "A stúdió arra kérte az illetékeseket, hogy segítsenek nekik a teljes verzió internetre való feltöltéséért felelős kalózokat." - Ennek a mondatnak nincs állítmánya. -
zetortraktor #4 "kb. az egész olyan mintha Stallone a kamera elé állna egy gépfegyverrel é"
Szerintem ez a lényeg. Sokaknak ennyi is elég.
Ez tipikusan az a film, ami azoknak való, akiket nem érdekel, hogy jó-e vagy rossz a végeredmény, ők csak azért akarják megnézni, mert bizonyos színészek benne vannak. És nekik ez bőven elég. Nem véletlen, hogy a reklámok is tudják, hogy el kell ismételni tízszer, hogy Stallone, Statham, Ford, Schwarzi és tsai, és máris csöpög a nyáluk. -
#3 Az első még elfogadható volt, talán az újdonság varázsa miatt, a 2-nál már húztam a szám de ez a 3. kritikán aluli. Az egy dolog, hogy a korhatár miatt ki kellett vágni a neccesebb jeleneteket de kb. az egész olyan mintha Stallone a kamera elé állna egy gépfegyverrel és azt ropogtatná folyamatosan. Értelmetlen szar sztori, talán egy kaszkadőrös oktatófilmnek elmenne de ez így kurva gyenge. -
bmw #2 En moziban nezem meg..... -
Aldo Moro #1 Szövetségi nyomozás. Na persze.