9
Counter-Strike Nexon: Zombies
  • MoRT2195
    Elég rövid volt akkor. 23-án indult ha jól tudom, és már vége is? Na mindegy, akkor erről a 0.10-es Playfire rewardról lekéstem. :D
  • Fpocok
    Vége a bétának. Október 7-én jön a teljes.
  • MoRT2195
    Ezt hogy kell letölteni? Elméletileg nyílt béta van, és Steamről tölthető le, de én nem tudom letölteni. Csak nálam nincs semmilyen letöltés gomb Steamen?
  • SweeneyTodd
    Ez még ingyen sem kéne adniuk, ezért fizessenek ,hogy játszanak vele.
  • kekeN7
    Most tényleg egy ilyenhez adják a Counter-Strike nevet? Hát... ööö... jó.
  • SweeneyTodd
    Borzalmas, jó teszem hozzá 10percet játszottam vele, de nem hiszem ,hogy nagyobb kariert fog befutni nálam.
  • RED BULL F
    Na mi van emberkék? Toljátok a játékot? Nagyon csendes a topik, főleg most, hogy elindult a "Béta"
  • KiruHoshino
    Szeptember 23.-án kezdődik a Nexon nyílt béta tesztje.

http://steamcommunity.com/games/273110/announcements/detail/134302679043164205

Az eddigi alap túszkiszabadítós és bombahatástalanítós játékmódok mellett olyanokat is kapunk majd, mint a Shelter Mode, a Bazooka Mode, a Beast Mode, a Football Mode és egyéb zombis küldetések.
    Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2014.09.10. 18:17:40
  • KiruHoshino

Valamikor 2014 harmadik negyedévében jelenik meg a Counter-Strike Nexon: Zombies című ingyenesen játszható lövölde, amit ugyan nem a Valve fejleszt, de a sorozat hivatalos epizódjának számít.

A Valve és a Nexon Europe közös munkájának gyümölcse lesz ez a cím, melyben új játékmódok, „gyors, agresszív és veszélyes” zombik, rengeteg fegyver, és egyéb jóságok várnak majd. Az eredeti Counter-Strike játékmódok is jelen lesznek, mint a Hostage Rescue és a Bomb Diffusion, csak épp miközben az adott feladatokat teljesítjük, a zombik próbálnak megakadályozni ebben. A fejlesztők elmondása szerint a játék könnyű lesz, és minden játékosnak szól, akár újak, akár tapasztalt FPS-ezők.

A Counter-Strike Nexon: Zombies a Steamen keresztül lesz majd letölthető, képek és videó egyelőre nincs. Érdekes a koncepció, meglátjuk, működik-e majd da Nexon elképzelése,

Forrás: Gamestar.hu
    Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2014.08.08. 00:28:31