2
Deuce-Facepunch Studios újabb játéka
 • Ironman2
  #2
  Facepunch blog
 • Ironman2
  #1
  Már azt hittük, hogy a Facepunch-nak már így is nagyon tele van a keze, viszont most kiderült, hogy még annál is jobban.
  Rengeteg ember kiborult a napokban, amikor kiderült, hogy a Garry's Modot és a Rustot fejlesztő Facepunch Studios még be sem fejezte utóbbi játékát, közben máris belekezdett egy új cucc fejlesztésébe. Akkor Garry azzal érvelt, hogy teljesen normális, hogy egy stúdió egyszerre több felé oszja a figyelmét és annak érdekében, hogy ezt alátámassza, most a Riftlight után be is mutatták következő prototípusukat.
  A Deuce pedig egy meglehetősen furcsa valami. Ian James fejlesztő szerint a játék a tenisznek és a Street Fighter-nek a keveréke lesz (oké?). A játék még nagyon korai fázisban van, de James ettől függetlenül máris megosztott egy jópofa videót a jelenlegi állapotáról a Facepunch blogon, ahol bemutatja, hogy a különleges képességekkel miként lehet érdekesebbé tenni a teniszezést.

  James motivációja a játék elkészítésére egyszerűen annyi volt, hogy szeretett volna teljesen szembemenni az addigi projektekkel: "Szerettem volna valami olyasmit csinálni, ami teljesen eltér az eddigi Facepunch játékoktól. Én inkább amolyan árkád fejlesztő vagyok, szóval ebbe az irányba akartam menni. Továbbá nagyon szeretem azokat a játékokat, amikben fontos a helyi multiplayer. Igazából csak szerettem volna valamit, amit szünetekben FIFA helyett játszhatunk."

  Ahogy a videóból is látszik, többféle karakterből lehet majd választani, akik a lehető legkevésbé hasonlítanak majd a valódi tenisz játékosokra. A videóban szereplő egyszerű figurák ne tévesszenek meg, minden belefér a banditától, a luchadoron keresztül a redneck teniszezőig (természetesen shotgunból faragott ütővel).
  Nektek hogy tetszik?

  gamestar.hu