294
Skyforge Sci-fi/Fantasy MMORPG
-
#14 Holnap indul hivatalosan az orosz béta, aki ki szeretné próbálni, annak itt a lehetőség (ingyé). Ha valakit zavarnak a cirill betűk, annak van lehetősége átváltania angolra a kliens nyelvét egy egyszerű trükkel. Mivel a forgalmazó ugyanaz oroszországban , euban és észak-amerikában, így csak át kell állítani külsőleg a nyelvi beállításokat a játékban kívülről:
1.Egyszerűen menjetek a játék könyvtárába ( C:\GamesMailRu\Distrib\packages\skyforge_beta\skyforge_betadistrib19)
2. Nyissátok meg a "manifest.xml.gz" csomagolt fájlt és csomagoljátok ki (de akkor a szerkesztés után csomagoljátok is vissza) és szerkesszétek át a manifest.xml -t szövegszerkesztőben (notepad például)
3. Keressétek meg az alábbi szövegsort: EXEFILENAME="Bin32\Skyforge.exe" EXEPARAMS="-progressiveLoad 0 -language Dev_ru_RU" (asszem az első sorok egyike)
4. Írjátok át a "Dev_ru_RU" -t "Dev_en_US" -ra , ami átállítja a játék nyelvét a készítők hivatalos fordítására.
Ezután a játék nagy rész angol nyelvű lesz, ahogy a készítők haladnak az angol bétával és a fordítással, úgy az orosz kliens nyelve is frissülni fog. -
#13 Kasztok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
VvD #12 Nézegetem ezt a játékot egy ideje. Magyar klán valaki? -
#11 25-én indul a második bétafázis. Valamint hónap végén jelenik meg az orosz verzió, ami ezeket fogja tartalmazni:
13 kaszt
11 nagy felfedezhető terület
33 kiscsapatos (1-3 fő) kaland
8 dungeons
5 pvp aréna g
valamint globális eventek, GVG, inváziók, raidek, isten módok és pantheonok. -
#10 Angol béta március 11.-én indul, valamint elérhetőek a founder's pack-ek . -
#9 -
#8 Sikerült kipróbálnom a hétvégén a játékot, gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat és véleményemet a játékról. Hozzáfűzném, hogy oroszul sajnos abszolút nem értek, de sok éves mmozás után könnyű volt kitalálni vakon is, hogy mit kellett csinálni (a legtöbb esettben...). Mint Tomstorm előttem is írta 3 kaszt közül "választhatunk" az elején, de bármikor válthatunk kasztot, amikor csak kedvünk tartja. A harcrendszer engem a Tera harcrendszerre emlékeztet kicsit, a kitérés nagy hangsúlyt kap a harcban itt is. Közelharcossal lehet különféle kombókat használni már az elejétől, a 2 távol harcosnál ezt nem láttam. Én lightbenderrel játszottam leginkább, ő tud gyógyítani is egy kis szinten, de nem volt gyengébb mint a csak dps társai.
A játék a tutorial rész után a központi városban folytatódik (szerintem ez skyforge), ahonnan egy világtérképről választhatunk hogy hova szeretnénk menni. A bejárható területek nem túl nagyok, de elég változatosak, többnyire ölj és lootolj küldetések vannak, amit csak a zóna legelején felveszünk és amint kész az egyik küldetés, azonnal kapod a következőt. A küldetésláncok mind bossfighttal végződnek, a jutalom skill pontok (4 különböző létezik) és tárgyak amiket szét tudsz szedni fegyver erősítő alkatrészekért (inkább upgrade, mint craftnak).
A szintünket gear/skill pontokban adjuk meg. A karakterünknek (egy lehet csak) stabil gearpointja vannak, ha kasztot váltunk csak akkor fog csökkenni, ha másik kasztunknak gyengébb a fegyvere. Bármelyik kasztunkat húzhatjuk, de ha egyre koncentrálunk akkor az jóval erősebb lesz mint a többi (több és erősebb képességek).
A karakter a fegyver mellett ékszereket hord, így az itemshop szerintem kifejezetten skinekre épül majd.
Ha van valami amit kihagytam és érdekel titeket, kérdezzek nyugodtan. :) -
#7 Most hétvégén lesz nyílt béta az oroszoknál. béta
Mail.ru e-mail szükséges hozzá. -
TomStorm #6 Nem tudja valaki a holnapután induló Orosz bétára be lehet jutni?Ha igen,hogyan? -
TomStorm #5 Ja,hogy közben olvasom startnál 3 class lesz elérhető:Lightbender, Cryomancer,Paladin.A többit majd fel kell oldani de eközben ezt a hármat kezdéskor már válthatjuk.Természetesen amelyikkel többet leszünk az jobban is fejlődik.Érdekes:) -
TomStorm #4 Engem főképpen ez a Class/Atlas rendszer érdekel.10 osztály lesz a játékban és azok közül amit fejlesztünk válthatjuk majd harcban(hasonló van Path of Exile-ben amivel éppen játszok és nagyon jó viszont itt dinamikusabban lesz megoldva és reméljük érthetőbben-átláthatóan:)
Itt van róla egy video de hát ez nem elég nekünk,kellene Beta..
-
#3 egész aranyos kis játék, +fav +signup -
TomStorm #2 Cryomancer
-
TomStorm #1 Üdv!
Mint ahogy a címből kiderül egy MMORPG játékról lenne szó.Az Allods Team és az Obsidian közösen készített játéka.
Küldetések terén PvP-re, egyszemélyes és csapatos PvE-re, szabad felfedezésre valamint az istenek könyörtelen seregei ellen vívott harcokra számíthatunk.
A Skyforge-ba integrált szociális rendszer és információs adatbázis az ígéretek szerint összehozza azt a több millió játékost, akik egyetlen szerveren fognak belekóstolni a program kínálta élményekbe.
Tele vannak ambícióval a fejlesztők.Hybrid Class rendszert is készítettek a játékba.
Látványra panasz nincs.