8
-
#8 Én értem, mit akar mondani, és igaza van. A The Rock féle Herkules képregényadaptáció. És nem mondta, hogy ez az első. -
cateran #7 MAr megint baromsagokat irogatsz, de hat kit lep meg?:D Szerinted ez az 1. Hercules film? (csak iden volt 2...) -
Archenemy #6 Ez a Lucy film az az, aminek a plakátján is ott van az a bődületes urban legend, hogy az ember az agyának csak a 10%-át használja? -
zetortraktor #5 Ki a francot? Lazán hozott 30 millió bevételt. Azért ennyire homálynak nem érdemes lenni. Szerinted melyik fog több bevételt hozni itthon vagy a legtöbb országban? Segítek: biztos, hogy nem a Lucy. Amerikában nem a Herkules érdekelte a népet, a világon mindenhol az fogja.
Egyébként a Herkules nem remake (mégis minek a feldolgozása lenne, főleg az ezredeik?), képregény-adaptáció. -
DontKillMe #4 "Nem sokan hitték volna, hogy az akciófilmek szerelmeseit a scifis Lucy jobban fogja érdekelni, mint a The Rock-féle Herkules. "
-Akinek egy csepp esze van, lazán megmondta volna. Ki a francot érdekel egy ezredik remake? Ilyen majommal, mint a rock. -
Neocortex #3 á, én bottal se nyúlnék hozzá [#maximum-szarkazm] -
1JaegeR1 #2 Én meg azon csodálkoztam volna, ha többen lettek volna kiváncsiak The Rock-ra, mint Scarlett Johansson-ra... -
#1 Szerintem nagyon szexi nő ez a Scarlett Johansson. :P