12
-
sempronius18 #12 Ja nem akartam antiszemita lenne, de ezer km-ről látszik a hölgy származása. -
Szefmester #11 Ráadásul nem is görög vagy római hanem zs.... :D -
EnxTheOne #10 Akkor mi van ha vékony?
Superman-batman közös filmben mindkettőt 60 kilos színész fogja alakítani :D -
sempronius18 #9 Jó hihető lesz majd ez is mikor 120 kilós állatok fog bezúzni. -
Gyuszopapa #8 Még éjjel 2-kor is ha felébresztene. -
CairoJack #7 Mint egy pasi bikiniben. 1000-szer is inkább Gadot. -
#6 http://thenerdsofcolor.files.wordpress.com/2013/12/wonder-back.jpg -
#5 Ennek a nőnek csörögnek a csontjai? Na ne már... -
#4 Egy színésznek nem csak az a dolga, hogy színészkedjen, hanem hogy úgy nézzen ki, amit a szerepe megkíván. Ehhez minden adott, pénz, idő, hely... Gondolom nem egy csontkollekció lesz a Csodanő.
Mondjuk ennek bizonyos korlátai vannak, pl. egy törpenövésű színészből nehéz digitális effektek/trükközés nélkül Herculest faragni (és drága is), de Gal Gadotból könnyű Wonder Woman-t csinálni. Más kérdés, hogy lettek volna jobb választások is. Alkatra biztosan. -
CairoJack #3 Jó csajszi, én vevő leszek rá, inkább, mint egy kigyúrt NDK-s úszónőre... -
Szefmester #2 Valóban. Egy atletikusabb alkatú nő szerencsésebb lett volna egy karcsú modellforma helyett. Szép nő meg minden, de alkalmatlan a karakterhez. Ennyi erővel Johnny Knoxville is játszhatná Batmant... -
Dewri #1 Nem tudom kinek jutott eszébe hogy WW szerepére ezt a nőt kell megszerezni. Nála rengeteg alkalmasabbat lehetne találni, mondjuk olyanokat, akik nem anorexiásak, mivel a karakter nem igazán a zörgő csontjairól nevezetes...