81
-
#40 Nem csak az SG. Az Indexen, meg még özön másik oldalon írtak róla. Tudod, ha valaki nem olvassa az egyiket, akkor se maradjon le a hírről.
Nem tudom, hazai torrentek hogy állnak a screenerhez, a zenkóron tudom, hogy tiltott.
Én ettől még moziban fogom megnézni, DVD-n is kötelező vétel lesz a másik kettő mellé. -
Zenszkij #39 -
#38 le is töltöttem :DD -
#37 Máskor ne írjál, megárt neked. -
djuliann #36 hülye sg.hu. kösz hogy szóltál !..most még többen töltik le lol -
#35 A digitális sajtó vajon tudja, hogy ennek a hírnek a terjesztésével ugyanolyan jogi körülményeket hoz létre, mint a piratebay? -
Zenszkij #34 máskor ne igyál, megárt neked -
dzsagon #32 Orbán is az pedig szerintem neki nincs is ideje torrentezni. -
pixx #31 Én anno mindkét részt letöltöttem, és mert tetszett, megvettem blu-ray lemezen. Ezzel se lesz szerintem másképpen. -
#30 Én még nem loptam mozikópiát, hát te? :D -
#29 Nem lehet mindenki prof. phd debil Zenszkij. -
raptor22 #28 Szerintem az a bajod, hogy eddig senki nem küldött meghívót neked az enkórra:):) -
jonika1buzi #27 bnm -
#26 Gondolom te mindent megveszel kipróbálatlanul ugye? -
jonika1buzi #25 torrent lopás,mert nem fizetsz érte -
Zenszkij #24 U MADE MY DAY . Hál istennek sok a hülye a világban, akárcsak te, így jól lehet szórakozni. -
jonika1buzi #23 és mi köze hogy ehhez hogy én mit töltöttem le
TORRENTEZŐK=TOLVAJ PATKÁNYOK -
ntex #22 Mert te soha semmit nem töltöttél le torrentről igaz?
Egyébként valóban legalább annyi lehetne a "kalózokban" hogy megvárják a megjelenést mielőtt valamit kipublikálnak. -
bmw #21 Te meg jard ujra a sulit hatra ragad rad vmi mert ugy nezki otthon nem jartak sikerrel.... -
jonika1buzi #20 a köcsög torrentező buzik egyenek szart mosdanak meg hugyban szárrítkozznak meg fingban -
#19 kösz :D -
Fernandooo #18 "Nem kell válaszolnod, igazam van." :D Legjobb aláírás ever. Pacsi! :D -
Fernandooo #17 Ne hülyéskedj. Köszi, hogy megmondtad, pedig fullra azon gondolkodtam, hogy mit kellene csinálnom, most, hogy szerintem ez a sorozat simán trash. Hálás vagyok. :D -
Skyline #16 Kiváló popkorn mozi volt az első a régi idők Stallone filmjeit felidézve.
A második rész szintén, ezzel sem hinném hogy gond lenne. Ha nem tetszik nem kell ilyeneket nézni. -
#15 A Lone Survivor messze nem volt olyan jó, engem nagyon csőbe húzott a trailer. Egyszer nézhető de kb. 3 ugyanilyen filmet láttam már korábban, csak ez állítólag igaz történeten alapult. -
Fernandooo #14 Jóember, ha nem nézem meg az elsőt, akkor hogyan döntöm el, hogy überkirály, vagy ócskaszar? Gondolkozzál már, ne csak ész nélkül hörögjél... Szórakoztatásban is vannak ugyebár szintek. Barátok Közt, meg a többi betiltandó mocsok. Van igénytelen szórakoztatás és igényes. Na, ez nálam simán az igénytelen kategóriába esik. És az igényes szórakoztatás sem a kvantumfizikáról szól, bár biztos sokan vannak olyanok, akik egy nem csimmbumm film láttán hasonló helyzetben vannak, mint a bazári majom, aki elé letesznek egy többismeretlenes matematikai egyenletet... :D -
Jawarider #13 Moziban fogom nézni. -
WiLDoR #12 szerintem nagyon jó volt az első kettő rész is, ezt is kiváncsian várom.
nem várom el a filmtől, hogy mélylélektani bemutatót tartson nekem a spiritualitásról és a kvantumfizikáról, csak annyit szeretnék, hogy 1,5 órára szórakoztasson el.
az első 2 résznek ez sikerült, remélem ennek is fog. -
Alyr Archon #11 Kicsit eltájoltad magad. Ezeknek a filmeknek a lényege a szórakoztatás, nem a valósághű ábrázolás, meg mélyenszántó gondolatok...
Az AoV-t meg inkább sorolnám doku, mint az akciófilm kategóriába, ugyanis színészek alig játszottak benne. A Lone Survivor megtörtént esetet dolgoz fel, tehát szintén nem a szórakoztatás a célja... -
Renátó1985 #10 Ízlések és pofonok, kár ezen pörögni, béke van! -
zetortraktor #9 "Üzleti szempontból persze biztos megéri, mert sok légy szereti a szart, de mint film... :D Tipikusan az a kategória, amit még ingyen sem nézek meg. Az elsőt láttam."
Tapsoljuk meg a légy kollágát. -
Fernandooo #7 Ilyen alja szar filmeket kár egyáltalán leforgatni. Üzleti szempontból persze biztos megéri, mert sok légy szereti a szart, de mint film... :D Tipikusan az a kategória, amit még ingyen sem nézek meg. Az elsőt láttam, hihetetlenül primitív volt, a többire nem vagyok kíváncsi, ez nem szint. És még mielőtt: Akciófilm témában is vannak jó alkotások. Csak hirtelen: Act of Valor (ha kivesszük belőle a kötelező USA buzulást, egy igen hiteles alkotást kapunk), Lone Survivor. Szóval ingyen se, tőlem aztán kikerülhet akárhová, letöltésre sem méltatom az ilyesféle szemetet. -
#6 Bezzeg ha tőlünk kerül ki, már jön is az atom, "túltoltuk a kocsmát" szintű premier eltolásokkal. :) -
jonika1buzi #5 A KÚRVA ANYJÁT A SOK TORRENTES HÜLYEGYEREKNEK -
#4 Ja, lehet hogy tenyleg nem a mozis premier elott jelentek meg, hanem a DVD-sek elott;)
Annyira azert nem erdekel a dolog, most csak a Screener volt a lenyeg, mert mar regen lattam hasonlot. -
#3 Én megvárom YIFY-t. -
zetortraktor #2 Sorolhatod a példákat. :) De nem fog menni, mert soha nem volt népszerű - legalábbis premier előtt nem. A DVD megjelenésekor naná, hogy már jóval hamarabb megjött a screener.
De baromi egyszerű visszanézni a rilizes oldalakon, akár több évre visszamenőleg is látni, hogy milyen gyakran volt szivárgás év közben. -
#1 Regen nepszeru volt Screener, ha nem jelent meg a film bemutato elott 1 hettel, mar parazott a nep:)