9
-
culas25hc #9 Jó lenne, ha a vízállóság lassan alapfunkció lenne ebben a kategóriában, ezt leszámítva eléggé tetszik :D -
#8 :D Majd írj róla egy kis beszámolót. :p -
Skyline #7 Inkább ez a telefon mint egy drágább, túlárazott, gyengébb minőségű és teljesítményű samsung vagy sony....:)
Az Optimus G óta magasan veri az említett 2 hype nevet... -
#6 mar csak par honapot kell varnom es meglesz :D
csak jarjon mar le a masik husegem :p -
CairoJack #5 Mi a bajotok ezzel a telóval? Nem kötekedésből kérdem, de érdekelnének a konkrét LG bug-ok. Nekem a mérete a fő kizáró tényező, ill ezek a hátlapi gombok sem győztek meg 100%-ban. Viszont az Edge-to-Edge képernyő nagyon jó lett szerintem. Más gyártók is bevezethetnék.
Ilyen technológiával egy 4 colos teló egész kezelhető méretű lenne. Más kérdés, hogy valszeg nem adják ki kicsiben, mert akinek kicsi teló kell, az dögöljön meg.
Amiket néztem, upcoming LG telók meg nagyon retkek. Fizikai érintőgombok (pfujj), rusnya külső, gyenge hardver. :(
Szóval azok nem játszanak. Ez kéne kicsiben. (Úgy fest ez sem játszik). -
#4 LG 4ever! -
#3 Ez valami fizetett cikk? Hol az (X) jelölés? -
M2 #2 Vannak benne jó újítások, de számomra ez az antitelefon: akkor se kellene, ha fizetnének hogy vigyem. -
CairoJack #1 Baromi jó ez a teló. Bárcsak kiadnák 4 colos verzóban, 8MP-s kamerával. Álomteló lenne. Meg is venném.