Besült a nyár egyik legbiztosabb sikerének tűnő komédiája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert ez nem is film volt, csak egy irritálóan megírt Apple reklám.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Zombee
Ez engem is érdekelne, nagyon kevés olyan vígjátékot láttam Hollywood-ból mostanság. A legutóbbi komédia, amin jól szórakoztam, a Bűbáj és kéjelgés volt, és az spanyol.
Mondjuk én McFarlane-től nem estem hanyatt, a Tednél hamar rá kellett jönnöm, hogy a jó kezdés átmegy klisés összeborulós, kisállatmegmentős befejezésbe, anno a majdnem nézhető Garfield mozit is ez ölte meg.
Movie 43. Merész, néhol gusztustalan, viszont baromira szórakoztató, bűnös élvezet egy sor nagy névvel.

Még jó, hogy példákkal is alátámasztottad a mondanivalódat. Én legalább leírtam, hogy mi tetszett.
Kurva jó vígjátékok voltak mostanság. Hollywoodban. Tavaly lehet, hogy én is ezt mondtam volna, de idén...? Baromság.

Az már a te bénaságod, hogy McF szarjait nézed, ami jó, azt pedig nem.
Vígjáték + hollywoodi recep = érdektelen, unalmas film, poénoktól mentesen. Az utóbbi időkben vígjátéknak csak a McFarlane filmjei mentek el, de a többi egy hulladék, a vígjáték megnevezés megcsúfolása.