6
-
Zero 7th #6 Duke Nukem 3D-ben már volt magaddal vivős, használós medpack. -
Az életszerűtlenséget számon kérni egy Doom-on szerintem elég butaság.
Amúgy régen nem kellett az életerő csomagokat gyűjtögetni. Volt 100 életerő pontod, ha vesztettél belőle, a csomag adott hozzá, de ha megvolt a 100, további csomagot nem rakhattál el. Legalábbis a legtöbb játékban így volt. Az már újabb dolog, hogy lehet gyűjtögetni is, pl. a Far Cry 3-ban van manuális gyógyulás a készlet erejéig. -
Macropus Rufus #4 életszerűtlen a 20 lövés? és akkor mi a véleményed arróll, hogy a katona a játékban 8-9 féle fegyvert visz magával egyidőben? Pl olyat mint a bfg900, ami önmagában is qurva nagy fegyver? Ez egy ilyen játék.
Ha pár lövés elég lenne, akkor az MI álltal vezérelt ellenfelek is pár lövéssel és/vagy harapással végeznek a játékossal. Akkor meg az lenne sok embernek a baja, hogy túl erős az MI és 5 perc alatt kivégzik a játékost.
Ez egy ilyen játék.
-
tomboy013 #3 Én régen az életerőcsomagokat gyűlöltem a legjobban és felüdülés volt ez a gyógyulós dolog, de kinek hogy. -
culas25hc #2 Szerintem az életerő csomagok gyűjtögetése is idiótaság, totál életszerűtlen hogy kellő csomag birtokában 30-40 golyót/harapást/karmolást is túlélhetünk. Esetleg a kettő kombinációja lenne a legjobb, hogy mondjuk 1/3-ad részig visszatöltődne az életünk, de jobban csak elsősegély csomaggal tornázhatjuk fel. Ja és közelharc közben ne lehessen életerőt növelni.
Bár úgysem lesz időm játszani vele, úgyhogy totál mindegy :D:D -
ntex #1 Ez a fedezékben gyógyulás a CoD buta öröksége... Rühellem mint a sz*rt ezt a játékelemet. Leegyszerűsíti, vagyis szükségtelenné teszi a HP packokkal való gazdálkodást, számolgatást... Egyébként várós lesz.