Megérkezett a 12 majom feldolgozásának első előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nem nyúlnak a filmhez az marad úgy ahogy volt, ha 10 év múlva nézed meg akkor is ugyanazok a jelenetek maradnak benne..... Sose értettem miért gond ha bõvítenek egy univerzumot. Ezt a maradi gondolkodást el kéne már felejteni, nem a középkorba vagyunk. Lehet, hogy jó lesz lehet, hogy szar, de ha meg sem csinálják sose derült ki. Ettõl még az eredteti filmrõl nem fog megváltozni senki véleménye.
nem kéne. Az eredeti úgy volt jó ahhogy volt.
Kifogytak az ötletekbõl.
Kifogytak az ötletekbõl.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Ahogy nézem, a hangulatból 0%-ot sikerült átmenteni, de a mai kommersz TV sorozatok sorába azért könnyen beilleszthetõ lesz. Azért egy esélyt adok majd neki.
te egy állat vagy! 😄
Minden elismerésem ! Van esetleg olyan terv, hogy magyar tankos játékot készítesz-e majd a közeljövõben? de szép ez a cyber/steampunk szerûség.
Állam igazán támogathatna!? Ez mûvészet! egy alkotás, mint egy élõ festmény! Gauss tank egyszerûen csodás😊
Követni fogom a munkásságod.
Minden elismerésem ! Van esetleg olyan terv, hogy magyar tankos játékot készítesz-e majd a közeljövõben? de szép ez a cyber/steampunk szerûség.
Állam igazán támogathatna!? Ez mûvészet! egy alkotás, mint egy élõ festmény! Gauss tank egyszerûen csodás😊
Követni fogom a munkásságod.
angelus1991ster.blogspot.hu
átmentették a fél Nikita szereplõgárdát ebbe... nem hiszem h nem találtak volna megfelelõbb szereplõket... így nem tudom úgy nézni hogy ne a Nikitát lássam benne... remélem rámcáfolnak..
csak legyen pörgõs mint a transzformersz! az eredeti nem volt elég pörrrrrrgõs
Miért kell elszarni azt a filmet?
angelus1991ster.blogspot.hu