8
 • Narxis
  #8
  :DDDDDD
 • int
  #7
  A csirke elhalálozott, erre is igaz, hogy akkor van elsőbbséged, ha megadják. És ha törékenyebb vagy készülj arra, hogy nem fogják. A csirke nem felelt meg a körültekintési-elkerülési vizsgán, így hát nyugodjon békében.
 • halgatyó
  #6
  Íme a klímaváltozás pozitív hozadéka
 • bobijub
  #5
  mindenki tudhassa, hogy egyáltalán nincs globális felmelegedés.

  a globális felmelegedésről kizárólag azok az összeesküvők hazudoznak összevissza, akik sok minden más módszer mellett ezzel is a magyarok leigázását akarják elérni, ahelyett, hogy az egész világot törekednének leigázni.

  ha nyáron negyvennyolc fok van, akkor egyáltalán nincs meleg. ilyenkor minden tájékozott rendes magyar a föld szívcsakrájának eszméjét a lekében tisztelettel ápolva békésen didereg.
 • Griphons
  #4
  Szerintem meg a klímaváltozás a józan ész elvesztését, sőt krónikus elhülyülést okoz a tudósoknál. Főleg ha újabb gyógyszereket szeretnének eladni...
 • wraithLord
  #3
  Nem a klímaváltozás okoz vesekövet, hanem egyszerűen az, hogy sokan nem tartják be az ősrégi észrevételt, hogy melegben többet kell inni.
  Kényelmesedik a társadalom, sokkal többen végeznek szellemi munkát (vagy legalábbis olyat, amihez nem kell sokat mozogni), így kevésbé tűnik fel az embernek, hogy keveset iszik.
  Persze ettől még a dehidratáltságnak (vagy csökkent volumennek) ugyanúgy megvannak a hatásai, csak már nem közvetlenül fáradékonyságként jelentkezik, mivel nincs miben elfáradni...

  Nyilván, ha a felmelegedés miatt többször van meleg, akkor többször kellene többet inni. (és értelemszerűen melegebb klímán többet kell inni).

  Nem meglepő észrevétel, nem is igazán a klímaváltozás és a vesekő között van az összefüggés. Szerintem.


  Egy autó elcsap egy csirkét. Ez az okozat. Az ok pedig nem az, hogy az autógyárak autókat gyártanak, hanem az, hogy az autó vezetője nem figyelt oda.
 • NEXUS6
  #2
  Szerintem a szexuális magatartásra is hatással van. Az utóbbi 30 év adatait elemezve egyértelmű, hogy a klíma változásával összhangban, egyre több a meleg fesztivál/felvonulás!
 • halgatyó
  #1
  Nem kell annyi tömény ásványvizet inni.
  Aki meg kevesebbet pisil (mert többet izzad), az szintén egy hajszálnyval hajlamosabb lesz az ÉSZREVEHETŐ vesekő kialakulására.
  Egyébként meg már a könyökömön potyognak (hogy kislányosan fogalmazzak) a "klímaváltozás" borzalmairól szóló újabb meg újabb riogatások.