17
Nagy fájlok küldése ingyen, megbízhatóan, egyszerűen, elegánsan
-
#17 Kivéve a titkosszolgálatokat, ugye. A közvélekedéssel ellentétben nem csak terroristák után nyomoznak. ;-) -
#16 letitkositja oszt doszta))
500megás titkositott fájl kb félmilla a kürt kftnek, szal nem sokan fognak a fájljaink után lihegni -
#15 Na igen, ebből a szempontból nincs jó megoldás. Ami biztos, hogy a Google és hasonló cégek teljesen átkutatnak mindent ugye, de ezt nagyjából bizalmasan kezelik, :-) a kisebb cégek kevésbé profin teszik ugyanez és nem annyira bizalmasan... nekem ebenguba ill. inkább elvi kérdés.
Jelszóval védett zip fájlról van szó amúgy. -
hugopareiros #14 hát ilyen "cégre" nem bíznám az adataimat o.O
persze ha mind1 h ők mit csinálnak vele akkor jó megoldás lehet -
#13 Aham, ja köszi.
Az osztott.com tűnik a legjobbnak. Ha nagyobb hely kellene, akkor mondjuk a Google Drive.
Thx. -
#12 "ott nem kapott volna ekkora figyelmet"
miért, válasz kell vagy figyelem? :D
"így könnyedén a témára kereshetnek mások is."
jogos..
"Az sem probléma, ha minden kérdéshez külön topik van, miért is lenne az? ;-)"
tanulsz pár év adatbáziskezelést, és meg fogod érteni :)
Amúgy... legegyszerűbb mindenképpen a google drive, és haosnló fájlrendszerbe mountolható tárhelyek.
15 giga ingyenes, nekem 100 giga havi 500 forint körül van.
(rajta az összes családi fotóval, meg minden értékemmel, ha elszállna a vinyó)
Szintén gyors megoldás lehet a torrent, de az már bonyolultabb.
Csinálsz torrent file-t az adatról, valami ingyenes trackert hozzáadsz. átküldöd a fájlt a havernak, ő elkezdi tölteni, és már csak arra gyeljetek, ohgy valameliykőtök aktív legyen (jó portforward...)
Előnye, hogy nem kell webtárhely.
(hasonlóképp lehet saját ftp servered is akár, csak az kicsit bonyolultabb)
aztán a felcsatólhatós után (neem, nem az a kategória :P ), marad a weblap alapú webtárhely. (bár a becsatolhatósaknak is van webes kliense)
ezek a mega meg rapidshare és összes többi hasonló, amikben én a magam részéről nem nagyon bízom. -
#11 Egyrészt nem programot keresek elsősorban, másrészt a "segítség akármi" topikot nem találtam az elsők között és valszeg ott nem kapott volna ekkora figyelmet a téme. ;-)
A plusz dolog még mindig evidens: így könnyedén a témára kereshetnek mások is.
Az sem probléma, ha minden kérdéshez külön topik van, miért is lenne az? ;-) -
#10 Thx. Remélem az adatok kezelésével sem élnek vissza. ;-)
-
#9 http://osztott.com/
ennél jobb és egyszerűbb nemigen van -
hugopareiros #8 OneDrive, Dropbox, Google Drive?
-
#7 ITT vagy akár ITT -
#6 Köszi. -
#5 :-) És melyikben? Néztem a fórumokat, de ehhez még hasonlót sem találtam. Ráadásul akkor abba kötöttek volna bele, hogy nem pontosan az a topik témája és a választ sem kaptam volna meg ilyen gyorsan, hiszen más topikot miért nyitna meg az, aki erre tudja a választ? ;-)
Szerintem az sg szervere elbírja ezt és könnyebben kereshető, ha külön témánként van minden. Szerinted nem? :-O
-
#4 Feltehetted volna ezt a kérdést vagy 20 másik topikban is.. Semmi értelme nyitni egy kérdés-válasz miatt. -
#3 https://mega.co.nz/ -
#2 https://www.wetransfer.com/ -
#1 Ismer valaki olyan fájlcserélő oldalt, ami:
ingyenes, megbízható, gyors, egyszerű?
/Köszönöm.