November 14-én jön a GTA 5 PC-re?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bárkit lesz@pok, ha megjelenik November 14-én.
Hát jah. Megvan a javított motor. A gta 4 és az elõzõ gta-k még mindig összeolvaszthatók. gta 5 is szerintem ilyen.

ha jól megkeresték magukat és a gta 6 már más motor alatt menne, akkor egy térképszerkesztõt kiadhatnának.
a felhasználó megcsinálhatná pl. budapestet, vagy más vidéki város térképét.

szerintem a fejlesztõk is valami térképszerkesztõvel dolgozhatnak, ahol aprólékosan biggyesztik oda az épületeket és abba a tárgyakat, bútorokat stb.

már volt rá példa , hogy kiterjesztették a gta-k térképét

angelus1991ster.blogspot.hu

Hát sajnos, de én elképzelhetetlennek tartom, hogy javított grafikával kiadják a VC -t meg SA -t. Meg akkor már hozzáadhatnának egy-két plusz dolgot, mint sok ingyenes rohadt jó mod, ami megduplázza a játékélményt, csak hát gondolom gõzerõvel a GTA 6 on vannak/lesznek, hisz az V nek is jó sok idõ kellett, meg még akkor a többi Rockstar játék.
shaddam
Képernyõmaszatolós telefonra volt idejük kiadni

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Szerintem ez jó ötrlet. Simán megvenném. Persze csak akkor ha dobozos , és nem steam-es.

Mintha lenne rá idejük. Amúgy meg a Vice City hez van egy pár mód, amitõl brutálisan jó lesz a grafikája.
Én azért a GTA Vice City és San Andreas grafikailag felújított változatát kiadnám kiegészítõ lemezen. Rockstar ezekkel jól meg keresné magát. Csak annyit kell tenni , hogy a GTA V pályályát megváltoztatják.