7
-
dzsagon #7 Bárkit lesz@pok, ha megjelenik November 14-én. -
Angelus1991ster #6 Hát jah. Megvan a javított motor. A gta 4 és az előző gta-k még mindig összeolvaszthatók. gta 5 is szerintem ilyen.
ha jól megkeresték magukat és a gta 6 már más motor alatt menne, akkor egy térképszerkesztőt kiadhatnának.
a felhasználó megcsinálhatná pl. budapestet, vagy más vidéki város térképét.
szerintem a fejlesztők is valami térképszerkesztővel dolgozhatnak, ahol aprólékosan biggyesztik oda az épületeket és abba a tárgyakat, bútorokat stb.
már volt rá példa , hogy kiterjesztették a gta-k térképét -
StoneCold7 #5 Hát sajnos, de én elképzelhetetlennek tartom, hogy javított grafikával kiadják a VC -t meg SA -t. Meg akkor már hozzáadhatnának egy-két plusz dolgot, mint sok ingyenes rohadt jó mod, ami megduplázza a játékélményt, csak hát gondolom gőzerővel a GTA 6 on vannak/lesznek, hisz az V nek is jó sok idő kellett, meg még akkor a többi Rockstar játék. -
#4 Képernyőmaszatolós telefonra volt idejük kiadni -
Angelus1991ster #3 Szerintem ez jó ötrlet. Simán megvenném. Persze csak akkor ha dobozos , és nem steam-es. -
StoneCold7 #2 Mintha lenne rá idejük. Amúgy meg a Vice City hez van egy pár mód, amitől brutálisan jó lesz a grafikája. -
Angelus1991ster #1 Én azért a GTA Vice City és San Andreas grafikailag felújított változatát kiadnám kiegészítő lemezen. Rockstar ezekkel jól meg keresné magát. Csak annyit kell tenni , hogy a GTA V pályályát megváltoztatják.