18
  • sirpalee
    #18
    Te milyen sötét vagy... Állatkertben kéne mutogatni.
  • halgatyó
    #17
    Így gyilkolják le az igazság hangját ebben a democsokráciában.
    Remélem, találnak helyet még a világban, az USA háta mögött bujkáló világszemetje háttérhatalom mancsai nem érnek el mindenhová.
    Ez a mocsokrendszer, a világ eddigi legaljasabb és leghazugabb rendszere szerencsére repedezik. Assange, Snowden és még sokan sokat tettek ezért, sok esetben személyes áldozatot is vállalva.
    Azok, akik naponta a pofánkba hazudnak, és nem bírják eltűrni, hogy valakinek más véleménye legyen (igen: a szupertoleránsok), és nem bírják elviselni, hogy ne imádják őket, cserébe a tengernyi aljasságért és gaztettért, EZEK most kinyújtották kezeiket az igazság hangjának elnémítására.
    El fog jönni az idő, amikor ezeket állítják fel a kényelmes székeikből, és felelniük kell majd minden mocsokságukért. Bárcsak megérném!
  • vaktyuk12
    #16
    Igen igazad van! Be kell zarni minden olyan platformot ahol nem a Te altalad elfogadott velemeny hallatszik. Elsosorban Neked az internet hozzaferesedet kellene blokkolni aztan a radiot csak egy zene es reklamcsatornara allitani es vegul a televiziodat is csak a Teletabi csatornara kellene allitani. Akkor talan kieheznel olyan informaciora is ami a teletabi show-val telerakott fejedet talan arra is elforditja amit esetleg nem azokbol a platformokbol jon. Egyebbkent meg a hivatalos mediat nezd es foleg a Gyozike show-t meg a Bigbranert az biztos kielegit.
  • Bogyee
    #15
    Nem tudom te ennyire sötét vagy esetleg csak tényleg nem fogod fel.
    A nav nem egy oldalt blokkolt le a napokban és amiket letiltott azok -sem- Magyarországon voltak.

    De mindegy is.
  • sanyicks
    #14
    nagy az akarat, feri és viktor is sírt már az amcsiknak egy sort.

    Csak mivel a szerver nem magyarországon van hostolva hanem az USA-ban, nem tehetnek semmi olyat mint amit a NAV tett a napokban egy magyarországon hostolt oldallal...
  • sirpalee
    #13
    Te vagy a célközönség akkor. Úgy látszik fel sem fogod, hogy az effajta "viccelődések" és bizonyos tények elhagyása már mekkora kozmetikázásnak számít. Vagy szerinted egy hírportálnak szerepe a gyűlölködés és a feszültség keltése?
  • Bogyee
    #12
    Sőt a többi oldal is amit blokkolni fognak a világ másik végén van.
  • Bogyee
    #11
    Legalább ne írj hülyeségeket :)
    Sem a betclic sem a bet-at-home nem Magyarországon volt.
  • sanyicks
    #10
    most írtam le hogy azért nem tudják bezárni a kurucot, mert nem magyarországon van hostolva, amit lekapcsolt a NAV az magyarországon volt hostolva, ezért tudta megtenni...
  • sanyicks
    #9
    kozmetikázás nem, max annyi hogy kiszínesítik vicces kifejezésekkel pl "tetűhintás", vagy "jordánpozitív" "vajonkik", és egy kis céltalan gyűlölködéssel, de a lényeg az megmarad, torzulás nélkül. Egy index és egy kuruc.info összevetéséből már ki is jön az igazság. Külön külön kevés.
  • Bogyee
    #8
    Hülye volt, nem így kell csinálni főleg mikor évek óta nem találnak fogást az oldalon.

    Természetesen arra megy ki, hogy végleg bezárják az oldalt, de mint mondtam ha annyira nagy lenne az akarat akkor pont ugyanúgy letiltanák mint a napokban tették más típusú oldalakkal.

    "Szegény" krapek megszívta.
  • sirpalee
    #7
    Ott természetesen nem megy a kozmetikázás, és a saját szájíz szerint értelmezés. Ez egyértelmű, hogy eddig miért nem vettem észre?!
  • sanyicks
    #6
    az államnak erősen parancsolnak a "tetűhintások" és be is akarja záratni, csak nem tudja mert nem magyarországon van a szerver... és az USA-ban az oldal beleszámít a szabad véleménnyilvánításba, bár nagyon lobbiznak hogy ne így legyen.

    De ezt a vargabélát nem azért üldözik mert a kuruc.info-t futtatja, hanem mert kiprovokált belőle az egyik TEV-es egy fenyegetést, ahogy le is van írva.
  • sanyicks
    #5
    bezáratni? hogy csak a kozmetikázott híreket lássuk? (bár gyakran a kozmetikázás addig elmegy, hogy egyszerűen nem hír, nem lehet tudni arról hogy megtörtént, mert nem csak szépítik, hanem elsikálják egészben)
    Lófaszt.
    Mellesleg úgy is lenne helyette valami új, ma már nehéz dolog az a cenzúra ;)
  • Bogyee
    #4
    Ha tényleg annyira zavarna bárkit is a tetűhintásokon kívül akkor ugyanúgy elérhetetlenné tette volna már az állam mint ahogy megtették/teszik a sportfogadásos oldalakkal. Ha nem lesz kuruc lesz helyette más, a rettegők diadalittasan verik a mellüket utána meg elölről kezdhetik a szélmalom harcot .
  • sirpalee
    #3
    Buzibarátnak számít az, hogy elfogadom őket, és nem zavarnak?
  • mcwolf
    #2
    Ja, mert be kell záratni az egyetlen oldalt,ahol kendőzetlenül megmutatják mi folyik Magyarországon. Ahol nem a cigó-fidó-buxibarát média által csűrt-csavart híreket lehet olvasni. Persze hogy be kell záratni a portált :-/
    Vagy esetleg te érintett vagy a 3 csoport valamely tagjaként ,azért akarod megszüntetni az oldalt?
  • sirpalee
    #1
    Itt az ideje! Meg úgy összességében bezáratni a portált.