Sniper Elite 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kíváncsiságból elolvastam a cikket, de szerintem a grafikára nem lehet panasz, csak kell hozzá rendes gép. A hangok és a háttérzene effektek is jók szerintem. Az AI tényleg problémás, sőt. Előfordul rendszeresen, hogy egy fal mögött állva észrevesznek, míg ha a 10 méterre tőle nyílt terepen velem szemben guggolok vagy fekszem, észre sem vesz.

i7-3770 / 16GB / GTX970 / 500Gb SSD / Win10 64bit / Logitech G27 / UE40HU6900

Játszottam pár órát vele. Szép szép, de ilyen grafika volt 5-6 éve is már. Mozgatás valahogy fura, valami zavaró van benne, a játszhatósága sem túl zsírozott... valahogy nem fogott meg a game... nem törlöm egyelőre, de egyelőre nem hoz lázba, hogy megint elindítsam. Lehet csak meg kell szokni. Az előző rész jobban tetszett...
A hozzászólásaitokat olvasva tényleg a mostani a legsötétebb idõszak...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

A történelem legsötétebb idõszaka jelenleg is zajlik, elég csak megnézni mit mûvel Izrael.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

"a Sniper Elite 3 ezúttal sem a történettel hódítja majd meg szívünket, Karl Fairburne oldalán ugyanis továbbra is a történelem egyik legsötétebb idõszaka vár ránk"

tehát csak a vidám történet foghatja meg az embert? 😊 vagy csak egyszerû fogalmazási zavar ez...

Tetsuo
A legundorítóbb benne az X-ray.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Narxis
Jah ez egy elég nagy ratyiság.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Öregszem. Nem hoz már lázba ilyen gagyi gamma. 😞.
az elõzõ két játékben sem lehetett csak lopakodni. az AI maradt ugyanaz, mint volt mikor is? 9-10 éve?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams