10
  • Molnibalage
    #10
    A YT rendszere finoman szólva érdekes. N+1 zenés videót csináltam és soha nem baszogattak érte. Egy röpis amatőr meccs alatti zene miatt meg büntibe kerültem, hogy szerzői jog meg miegymás. Öcsém ugyanazon zenével van fent több százezres nézettséggel videó, de nekik az én 25 nézettségű videóm fájt, ami a havaroknak csináltam és csak azért kapott public-ot a nem listázott beállítás helyett, mert jelezték, hogy mobil internettel valamért nem lehetett megnézni a videót.

    Egyre röhejsebbek. A felhasználói felülete is egyre szarabb, totál átláthatatlan logikátlan fos az egész YT. Mire megtaláltam az üzenetküldést eldobtam a hajam. Melyik idióta teszi a VIDEÓKEZELÉS alá a LEVELEZÉST...? Normálisak ezek...?
  • StoneCold7
    #9
    Nyomorult köcsög Tube, ennyit ér. https://www.youtube.com/watch?v=k7L0YsqtVDs
  • FtranX
    #8
    Ez a meccs fontos lepes lehet abban az iranyba, hogy az internet szolgaltatok egyszer es mindenkorra keruljenek a helyukre es meg csak ne is merjenek almodni az internet tuszul ejteserol.
  • Vadnokedli
    #7
    "STREAM" nem mezei YT videóról van szó.
  • barret
    #6
    Nálam sincs egy reklám sem a youtube-on.És én is letöltöm,és utána nézem meg:)
  • gemihu
    #5
    A vita vége az lesz,hogy a videó szolgáltatók saját internetet fognak biztosítani majd...
  • halgatyó
    #4
    Nekem eddig nem volt gondom a reklámokkal, és az akadozással sem, pedig csak 5MBit/s netem van.
    Jó, az 1080 pontos youtube videók tényleg akadoznak egy kicsit, de akkor letöltöm (aztán az esetek 90%-ában törlöm, mert a videók nagy részét egyszer érdemes megnézni)
    Letöltve azért is jobb, mert a VLC-vel sokkal egyszerűbb előre-hátra ugrani, egy-egy részt többször is megnézni (az angolul beszélőket ritkán értem meg elsőre, sajnos), más részeket kihagyni az ismételt megnézésből. Az sem mellékes, hogy ha a letöltött videűt nézem meg így, ugrálva, meg másnap is, akkor a nete már nem terheli.
  • Szefmester
    #3
    Ahogy az önkényes jogvédősködésével is mehet a sunyiba. Töröl videókat mert valaki szerint csúnya dolgot csinálnak benne, jah hogy a videó egy sorozat huszon sokadik része, és nemzetközileg is vannak hasonszőrű bűnüldöző realityk?
  • WoodrowWilson
    #2
    Adblock.
  • culas25hc
    #1
    You Tube menjen az anyjába az egyre agresszívabb reklámjaival, az a zavaró, nem az ha egy másodpercre beakad a videó. Legfeljebb várok 5 másodpercig hogy előre betöltsön egy kis részt, akkor nem lesz gond.
    Múltkor 10x egymás után kellett megnéznem egy Milford tea reklámot, eddig szerettem azt a teát, de most már hányingerem lesz attól, ha meglátom!