8
-
ujfe #8 Undorító !!! És az is, hogy az Európai Bíróság meg benyelte ezt a szart !
A west-end pláza konkrétan tele van így berendezett butikokkal...
Soha nem veszek apple terméket pedig jó cuccokat gyártanak. Ez nem más mint trollkodás. emiat utálom az amerikaiakat is, mert náluk ez a menő és ki akarják ezt a szart terjeszteni az egész világra.
de remélem nem sokáig fogják tudni ezt csinálni, mert egyre többet nyitnak, ahogy kezdik megosztani ingyen a szabadalmaikat, mert rájöttek, hogy ez viszi előre őket is. És akkor egy ilyen fafejű, idióta társaság porba fog hullani... Arról nem is beszélve, hogy mekkora adócsalók...szóval még erkölcsileg is támadhatók... -
#7 Megtiltjuk, hogy fingj. -
Borg18754 #6 akkor levédetetem a fingom hangját, ha valaki úgy mer fingani azt beperelem
na ezért utálom én is az apple-t -
Moha Mahnian #5 Mi van?
Szóval ezentúl, ha nyitni akarnék egy üzletet, meg kell néznem, hogy ahogy terveztem, úgy berendezhetem-e?
Mik ki nem derülnek! -
#4 Nyah, ezért utálom én az Apple-t. :D -
Cat #3 Nem pontos.
Dönthet másképpen a német bíróság, de akkor az Apple viheti európai szintre tovább a pert, és akkor viszont a mostanival ellentétes döntés bukni fog. -
#2 Az Európai Unió Bíróságának döntése felülírja a nemzetállamok bírósági döntését. -
#1 "A német védjegyhivatal elutasította a bejegyzést, de az Európai Unió Bíróságának döntése alapján azt meg kell tennie."
wait, wat ?