Az Apple levédetheti üzletei belsõ kialakítását
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Undorító !!! És az is, hogy az Európai Bíróság meg benyelte ezt a szart !
A west-end pláza konkrétan tele van így berendezett butikokkal...
Soha nem veszek apple terméket pedig jó cuccokat gyártanak. Ez nem más mint trollkodás. emiat utálom az amerikaiakat is, mert náluk ez a menõ és ki akarják ezt a szart terjeszteni az egész világra.
de remélem nem sokáig fogják tudni ezt csinálni, mert egyre többet nyitnak, ahogy kezdik megosztani ingyen a szabadalmaikat, mert rájöttek, hogy ez viszi elõre õket is. És akkor egy ilyen fafejû, idióta társaság porba fog hullani... Arról nem is beszélve, hogy mekkora adócsalók...szóval még erkölcsileg is támadhatók...
A west-end pláza konkrétan tele van így berendezett butikokkal...
Soha nem veszek apple terméket pedig jó cuccokat gyártanak. Ez nem más mint trollkodás. emiat utálom az amerikaiakat is, mert náluk ez a menõ és ki akarják ezt a szart terjeszteni az egész világra.
de remélem nem sokáig fogják tudni ezt csinálni, mert egyre többet nyitnak, ahogy kezdik megosztani ingyen a szabadalmaikat, mert rájöttek, hogy ez viszi elõre õket is. És akkor egy ilyen fafejû, idióta társaság porba fog hullani... Arról nem is beszélve, hogy mekkora adócsalók...szóval még erkölcsileg is támadhatók...
akkor levédetetem a fingom hangját, ha valaki úgy mer fingani azt beperelem
na ezért utálom én is az apple-t
na ezért utálom én is az apple-t
Mi van?
Szóval ezentúl, ha nyitni akarnék egy üzletet, meg kell néznem, hogy ahogy terveztem, úgy berendezhetem-e?
Mik ki nem derülnek!
Szóval ezentúl, ha nyitni akarnék egy üzletet, meg kell néznem, hogy ahogy terveztem, úgy berendezhetem-e?
Mik ki nem derülnek!
Nem pontos.
Dönthet másképpen a német bíróság, de akkor az Apple viheti európai szintre tovább a pert, és akkor viszont a mostanival ellentétes döntés bukni fog.
Dönthet másképpen a német bíróság, de akkor az Apple viheti európai szintre tovább a pert, és akkor viszont a mostanival ellentétes döntés bukni fog.
Az Európai Unió Bíróságának döntése felülírja a nemzetállamok bírósági döntését.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"A német védjegyhivatal elutasította a bejegyzést, de az Európai Unió Bíróságának döntése alapján azt meg kell tennie."
wait, wat ?
wait, wat ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!